Kaprun - Silvestrovská párty na lyžích

Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: vlastní
1 termín od 31. prosince 2024

Cena zájezdu

od 1 390 Kč 1 990 Kč


Pojeďte s námi oslavit Silvestra a Nový rok na svahy oblíbené lyžařské oblasti Rakouska ležící v překrásné přírodě mezi jezerem na úpatí hory Schmittenhöhe a městečkem Kaprun pod ledovcem Kitzsteinhorn . Se Ski ALPIN CARD si můžete užívat absolutní svobodu na 408 kilometrech sjezdovek ve 3 prémiových lyžařských oblastech včetně ledovcového lyžařského areálu. Schmittenhöhe s panoramatickým a rodinným lyžařským areálem, ledovec na Kitzsteinhornu v Kaprunu a Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn vám nabízí rozmanité a rozmanité lyžařské zážitky. Využijte více než 120 lanovek a vleků a také více než 45 různých tematických sjezdovek, tras a snowparků – to vše s jediným skipasem. Občerstvit a odpočinout si můžete ve spoustě restaurací a bister, vyzkoušet můžete freeride, snowparky a i 200 km tratí připravené pro běžkaře. Program: 1. den 30.12. odjezd z Prahy v nočních hodinách - 23:45. 2. den 31.12. Silvestr: V ranních... Celý popis

Kaprun - Silvestrovská párty na lyžích

Termíny a ceny

30.12. - 01.01.25 pondělí - středa
vlastní autokarem
0 Kč
cena za 3 dny (2 noci)
31.12.24 út úterý - úterý
vlastní autokarem
1 390 Kč
cena za 1 den

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • 1 sedadlo v autobuse
  • 1 pár lyží nebo 1 snowboard, 1 tašku na boty
  • 1 cestovní zavazadlo do 25kg, 1 palubní zavazadlo do 5kg
  • služby technického průvodce v autobuse

Cena nezahrnuje

  • skupinový skipass
  • druhé sedadlo volné - 1440 Kč
  • rezervace vybraného sedadla/řady - 290 Kč
  • lyže nebo snowboard navíc - 690 Kč
  • další zavazadlo, nadlimitní váha zavazadla - 690 Kč
  • cestovní pojištění Pojišťovna SV - typ sportovní (lyže) pojištění se stornem zájezdu 59 Kč / osoba/den
  • Cena jednodenního individuálního skipasu Ski Alpin Card zakoupeného v místě na pokladně:
  • dospělá osoba - 76 € + vratná záloha na skipas 2 €
  • junioři (ročník 2006 - 2008) – 57 € + vratná záloha na skipas 2 €
  • Vždy je nutné uhradit zálohu 2 €/skipas, která vám bude vrácena s vrácením skipasu po lyžování na pokladně areálu

Popis zájezdu

Kaprun - Silvestrovská párty na lyžích

Pojeďte s námi oslavit Silvestra a Nový rok na svahy oblíbené lyžařské oblasti Rakouska ležící v překrásné přírodě mezi jezerem na úpatí hory Schmittenhöhe a městečkem Kaprun pod ledovcem Kitzsteinhorn .
Se Ski ALPIN CARD si můžete užívat absolutní svobodu na 408 kilometrech sjezdovek ve 3 prémiových lyžařských oblastech včetně ledovcového lyžařského areálu. Schmittenhöhe s panoramatickým a rodinným lyžařským areálem, ledovec na Kitzsteinhornu v Kaprunu a Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn vám nabízí rozmanité a rozmanité lyžařské zážitky. Využijte více než 120 lanovek a vleků a také více než 45 různých tematických sjezdovek, tras a snowparků – to vše s jediným skipasem. Občerstvit a odpočinout si můžete ve spoustě restaurací a bister, vyzkoušet můžete freeride, snowparky a i 200 km tratí připravené pro běžkaře.

Program: 1. den 30.12. odjezd z Prahy v nočních hodinách - 23:45.

2. den 31.12. Silvestr: V ranních hodinách příjezd do lyžařského střediska, kde budete mít celý den na lyžařské či jiné aktivity. Po uzavření lanovek se sejdeme u autobusu, kde se můžete občerstvit a uschovat lyžařské věci do autobusu. Od cca 18 hodin je individuální volno na silvestrovské oslavy ve středisku.

3. den 01.01.: Oslava příchodu Nového roku do 2:00 hod., kdy je sraz u autobusu a odjezd do ČR. Návrat do Prahy v odpoledních hodinách

Důležité informace: Pro pořádání zájezdu je stanoven minimální počet účastníků zájezdu na 30 osob, pokud není ve Smlouvě o zájezdu nebo v Potvrzení o zájezdu uvedeno jinak. CK Vega Tour s.r.o. má právo zrušit zájezd do 7 dní před nástupem na zájezd při nenaplnění požadovaného počtu účastníků. Změna programu vyhrazena.

Stravování: vlastní

Bez stravování

Doprava: autokarem

Nástup / Výstup: PRAHA – 23:45 Autobusové nádraží Florenc
BENEŠOV – 00:30 Hotel Benica , ulice Ke Stadionu
TÁBOR – 01:15 Čerpací stanice Orlen Soběslavská ulice
ČESKÉ BUDĚJOVICE – 2:15 Parkoviště U Husovi třídy, prosti vstupu na Výstraviště

Cestovní kancelář si vyhrazuje právo na změny časů odjezdů v závislosti na naplnění kapacit daných autobusů. Přesný čas odjezdu bude určen v pokynech na cestu . Výše uvedené časy příjezdu na jednotlivé zastávky/nástupní místa jsou orientační, můžou se změnit v návaznosti na dopravní situaci a času odjezdu z destinace, a proto není možné je garantovat.

Ubytování: různé

Vybavení: Bez ubytování