Oblast CAGLIARI - HOTEL SU GIGANTI ***


Malý rodinný hotel nedaleko krásné pláže a v blízkosti městečka Villasimius je jako stvořený pro aktivní i odpočinkovou dovolenou. Poloha: Hotel leží na jihovýchodě ostrova, v klidném prostředí blízko nádherné pláže Campus s jemným pískem a pouhé 3 km od centra oblíbeného městečka Villasimius s množstvím barů a restaurací, trhem a širokými možnostmi nákupů a zábavy. Zastávka autobusu je cca 50 m od hotelu. Vzdálenost od letiště v Cagliari 57 km (cca 70 min). Pláž: Soukromá pláž s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře je po cestě přes místní komunikaci vzdálená 220-300m od hotelu. Plážový servis a osušky za poplatek. Sport a zábava: Za poplatek: půjčovna kol a motocyklů, v blízkosti tenisový kurt, hřiště na minifotbal, jízdárna, na pláži půjčovna šlapadel, kánoí a surfů. Přímo na pláži Campus je potápěčské centrum nabízející i výlety na gumových člunech do chráněné mořské oblasti Villasimius. Možnost výletů džípem a... Celý popis

Oblast CAGLIARI - HOTEL SU GIGANTI ***

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí nebo plnou penzí, služby delegáta (od 31.5. do 6.10. 2024)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí nebo plnou penzí, služby delegáta (od 31.5. do 6.10. 2024)

Cena nezahrnuje

  • Pojištění - doporučujeme sjednat
  • Poplatky na místě: Povinné: pobytová taxa
  • Nepovinné na vyžádání při rezervaci:
  • Plážový servis od 3 řady dále:
  • € 140/ týden/ slunečník a 2 lehátka
  • € 110/ týden/ slunečník a 2 křesílka
  • € 125/ týden/ slunečník + 1 lehátko + 1 křesílko
  • nebo
  • € 14/ den/ slunečník
  • € 6/ den/ lehátko
  • € 3/ den/ křesílko
  • 1 řada na pláži příplatek 20%, 2 řada na pláži příplatek 10%

Popis zájezdu

Oblast CAGLIARI - HOTEL SU GIGANTI ***

Malý rodinný hotel nedaleko krásné pláže a v blízkosti městečka Villasimius je jako stvořený pro aktivní i odpočinkovou dovolenou.

Poloha: Hotel leží na jihovýchodě ostrova, v klidném prostředí blízko nádherné pláže Campus s jemným pískem a pouhé 3 km od centra oblíbeného městečka Villasimius s množstvím barů a restaurací, trhem a širokými možnostmi nákupů a zábavy. Zastávka autobusu je cca 50 m od hotelu.

Vzdálenost od letiště v Cagliari 57 km (cca 70 min).

Pláž: Soukromá pláž s jemným bílým pískem a pozvolným vstupem do moře je po cestě přes místní komunikaci vzdálená 220-300m od hotelu. Plážový servis a osušky za poplatek.

Sport a zábava: Za poplatek: půjčovna kol a motocyklů, v blízkosti tenisový kurt, hřiště na minifotbal, jízdárna, na pláži půjčovna šlapadel, kánoí a surfů. Přímo na pláži Campus je potápěčské centrum nabízející i výlety na gumových člunech do chráněné mořské oblasti Villasimius. Možnost výletů džípem a čtyřkolkou.
Tanka Golf Club leží ve vzálenosti pouhých 5 km.
1 km od hotelu vyhlášené noční diskotéky.

Důležité: Tento hotel má odlišné storno podmínky od VSP CK SARDEGNA TRAVEL:
Při stornování 15 dnů a méně před začátkem zájezdu: 100 % konečné ceny
Ostatní dle CK.

Stravování: snídaně

Ubytování se snídaní, možnost polopenze či plné penze.
Snídaně v baru u bazénu formou bufetu od 8:00-10:00 hod.
Polopenze (s večeří) servírovaná výběrem z menu či předkrm + pizza.
Plná penze - obědvat lze v klimatizované restauraci nebo na venkovní terase restaurace (výběr z menu).

Vyhlášená restaurace a la carte SU GIGANTI s večerní pizzerií nabízí místní sardinskou kuchyni a speciality z čerstvých ryb, které spolu se šéfkuchařem připravují i sami majitelé hotelu. Restaurace je klimatizována, nabízí vnitřní i venkovní prostory k sezení.

BAR u bazénu otevřený od 15 - 21 hod. nabízí výborné koktejly, zmrzliny, atd.
Možnost vegetariánské stravy a bezlepkové snídaně.

Ubytování: hotel ***

Vybavení: Nedávno postavený malý rodinný hotel obklopený rozlehlou zahradou je vybaven recepcí, restaurací s venkovním posezením, barem v zahradě u bazénu s hydromasáží, lehátky a slunečníky. Za poplatek půjčovna kol a motocyklů, prádelna, baby sitter. Kryté parkoviště u hotelu zdarma. Široké možnosti sportu a zábavy v nejbližším okolí.
Wi-Fi ve společných prostorách i na pokojích zdarma.

Jednopatrový hotel disponuje 29 příjemně a v typickém sardinském stylu zařízenými pokoji s klimatizací. Všechny pokoje jsou vybaveny TV (bez satelit.příjmu), trezorem, minibarem, telefonem, v koupelně fén, balkon nebo terasa s posezením, Wi-Fi. 2 pokoje jsou bezbariérové.

CLASSIC: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky či dětské postýlky. Pokoje v přízemí mají terásku s výhledem na bazén, v patře výhled na moře nebo okolní kopce. Max. obsazenost 3 osoby.
DELUXE: dvoulůžkový pokoj pro s masážní vanou a televizorem 42" 3D a kabelovým připojením k internetu. Možnost dětské postýlky. (Na vyžádání)
RODINNÝ POKOJ: dvoulůžkový pokoj dveřmi propojený s jednolůžkovým. (Na vyžádání)