Marsa Alam - Steigenberger Alaya

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive
9 termínů od 25. prosince 2024

Cena zájezdu

od 38 190 Kč 43 990 Kč


Pláž: Pláž je písečná s korálovým podložím. Z tohoto důvodu mohou hostům přijít vhod boty do vody. Najdete tu dostatečné množství lehátek a slunečníků zdarma nebo plážový bar. Z pláže je pohodlný vstup do moře po dřevěném molu, které vás stylově zavede přímo do kouzelné vody plné života a korálů. Přístup do moře po pláží je možný od vedlejšího hotelu Steigenberger Coraya Beach. Moře je vhodné pro vodní aktivity jako je šnorchlování nebo potápění. Ubytování Resort nabízí 290 elegantních pokojů s výhledem na moře, bazén nebo do zahrady. Vybírat můžete z pokojů typu Superior nebo prostornějších Deluxe. Zajímavé mohou být také pokoje s přímým vstupem do sdíleného bazénu, který je v zimě vyhřívaný. K dispozici jsou také čtyři luxusní pokoje Royal Suites s privátním bazénem a velkým prostorem. Standardní výbavou každého pokoje je klimatizace, minibar s nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů, zařízení na přípravu prvotřídní kávy... Celý popis

Marsa Alam - Steigenberger Alaya

Termíny a ceny

prosinec 2024

25.12. - 01.01.25 středa - středa
all inclusive letecky (Praha)
Sleva 11% 63 890 Kč 56 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
27.12. - 03.01.25 pátek - pátek
all inclusive letecky (Praha)
52 090 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravy Praha – Marsa Alam – Praha se společností SmartWings, transfer z letiště na hotel a zpět, ve Vánočních a Novoročních termínech gala večeři, česky hovořícího delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění, fakultativní výlety

Popis zájezdu

Marsa Alam - Steigenberger Alaya

Pláž: Pláž je písečná s korálovým podložím. Z tohoto důvodu mohou hostům přijít vhod boty do vody. Najdete tu dostatečné množství lehátek a slunečníků zdarma nebo plážový bar. Z pláže je pohodlný vstup do moře po dřevěném molu, které vás stylově zavede přímo do kouzelné vody plné života a korálů. Přístup do moře po pláží je možný od vedlejšího hotelu Steigenberger Coraya Beach. Moře je vhodné pro vodní aktivity jako je šnorchlování nebo potápění.

Ubytování

Resort nabízí 290 elegantních pokojů s výhledem na moře, bazén nebo do zahrady. Vybírat můžete z pokojů typu Superior nebo prostornějších Deluxe. Zajímavé mohou být také pokoje s přímým vstupem do sdíleného bazénu, který je v zimě vyhřívaný. K dispozici jsou také čtyři luxusní pokoje Royal Suites s privátním bazénem a velkým prostorem.

Standardní výbavou každého pokoje je klimatizace, minibar s nabídkou alkoholických i nealkoholických nápojů, zařízení na přípravu prvotřídní kávy nebo čaje, satelitní televizor a vysoušeč vlasů.

Vybavení

Hotel disponuje pěti velkými bazény, které jsou v zimním období vyhřívané. Okolo bazénů naleznete spoustu lehátek a prostorů k relaxaci. K prvotřídnímu odpočinku můžete využít služeb wellness centra, které za příplatek poskytuje masáže, turecké lázně, saunu, páru a vířivku jacuzzi. Pro dokonalou svěžest a krásu je zde k dispozici také kosmetický salón. Milovníci sportu ocení široké možnosti sportovního využití. Například osvětlené tenisové kurty, kurt na squash, prostory pro jógu, aerobik, stolní tenis a plážový volejbal. Zajímavostí je také hotelová běžecká dráha nebo vodní tělocvična. Hosté mohou také zdarma navštěvovat vnitřní klimatizované fitness.

Resort některé služby sdílí s vedlejším hotelem Madinat Coraya. Je to především místní souk, kde najdete různé možnosti nákupu suvenýrů a dalších věcí. Za příplatek lze také navštívit famózní vodní park.

Stravování

Hotel nabízí několik restaurací s prvotřídní kvalitou pokrmů a surovin. Už při příjezdu vás čeká uvítací koš s ovocem. Následně můžete vybírat z hlavní restaurace s dostatečnou kapacitou a příjemným prostředím, dále pak z restaurace italské, asijské a restaurace ve stylu blízkého východu. K dispozici je také několik barů, včetně baru na pláži, u bazénu a shisha lounge.

V rámci stravování All Inclusive vás v čase od 10:00 do půlnoci čeká neomezená nabídka nealkoholických i alkoholických nápojů, třikrát denně výborné jídlo a drobné snacky podle vaší chuti a potřeby během dne. V rámci pobytu si lze také zarezervovat stravování formou á la carte.

Aktivity

Hotel svou nabídkou služeb a jejich kvalitou rozhodně uspokojí i náročné klienty. Je dostatečně vybaven velkým množstvím sportovišť pro aktivní trávení volného času, ale i relaxaci, ke které může sloužit místní wellness se širokou nabídkou služeb. Zdejší pláž poskytuje ideální podmínky pro vodní aktivity. K dispozici je potápěčské centrum, které v případě zájmu nabízí certifikované kurzy. Zdejší vody jsou vhodné i pro šnorchlování. Hotel také pořádá velice kvalitní večerní programy. Zaujmout může i možnost zapůjčení vozu nebo hotelový transfer na letiště. V případě zájmu o poznání klenotů v okolí si určitě vyberete ze široké nabídky možných fakultativních výletů.

Do Egypta je vyžadován pas platný 6 měsíců po návratu z destinace a vízum, které lze vyřídit při příletu. Cena cca 25USD.

Steigenberger Alaya: Pětihvězdičkový hotel Steigenberger Resort Alaya patří do kvalitní hotelové sítě Steigenberger, která nabídkou svých služeb nadchne i ty nejnáročnější klienty. Tento luxusní resort je zaměřen pouze na hosty starší 16 let a nachází se pouhých 5 kilometrů od mezinárodního letiště v Marsa Alam, přímo u krásného zálivu Coraya. Hotel poskytuje prvotřídní luxus spojený s prémiovým vybavením a zaměření na plný relaxační požitek.