Marsa Alam - Jaz Amara

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive
9 termínů od 25. prosince 2024

Cena zájezdu

od 32 390 Kč 37 190 Kč


Pláž: Pláž se nachází přímo u průzračných vod klidné zátoky Marsa Mubarak, která je ideálním místem pro pozorování bohatého podmořského života. Při troše štěstí lze vidět například mořské želvy nebo úchvatného dugonga, který vám zcela jistě poskytne nezapomenutelný zážitek. Pobřeží je písčité, místy se ale mohou vyskytovat korály, proto může být vhodné využívat boty do vody. Přístup je pozvolný, ale i přes molo. Tento typ vstupu je ideální pro šnorchlování a potápění, protože umožňuje pohodlně vstoupit mezi korálové útesy a prozkoumat bohatý podmořský svět Rudého moře. Ubytování Jaz Amara nabízí různé možnosti ubytování, které zahrnují prostorné a moderně vybavené pokoje a apartmány s výhledem na moře, bazén nebo hotelovou zahradu. Hosté mohou vybírat z celkem 272 stylově zařízených pokojů, zahrnující kategorii Superior a pokoje Deluxe. Pro rodiny jsou k dispozici propojené pokoje či větší apartmány, které poskytují více prostoru a... Celý popis

Termíny a ceny

prosinec 2024

25.12. - 01.01.25 středa - středa
all inclusive letecky (Praha)
Sleva 11% 46 390 Kč 41 390 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
27.12. - 03.01.25 pátek - pátek
all inclusive letecky (Praha)
36 590 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravy Praha – Marsa Alam – Praha se společností SmartWings, transfer z letiště na hotel a zpět, ve Vánočních a Novoročních termínech gala večeři, česky hovořícího delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění, fakultativní výlety

Popis zájezdu

Marsa Alam - Jaz Amara

Pláž: Pláž se nachází přímo u průzračných vod klidné zátoky Marsa Mubarak, která je ideálním místem pro pozorování bohatého podmořského života. Při troše štěstí lze vidět například mořské želvy nebo úchvatného dugonga, který vám zcela jistě poskytne nezapomenutelný zážitek. Pobřeží je písčité, místy se ale mohou vyskytovat korály, proto může být vhodné využívat boty do vody. Přístup je pozvolný, ale i přes molo. Tento typ vstupu je ideální pro šnorchlování a potápění, protože umožňuje pohodlně vstoupit mezi korálové útesy a prozkoumat bohatý podmořský svět Rudého moře.

Ubytování

Jaz Amara nabízí různé možnosti ubytování, které zahrnují prostorné a moderně vybavené pokoje a apartmány s výhledem na moře, bazén nebo hotelovou zahradu. Hosté mohou vybírat z celkem 272 stylově zařízených pokojů, zahrnující kategorii Superior a pokoje Deluxe. Pro rodiny jsou k dispozici propojené pokoje či větší apartmány, které poskytují více prostoru a komfortu. Některé ubytovací jednotky mají přímý vstup ke sdílenému bazénu a vlastní lehátka. Všechny pokoje jsou stylově zařízené a vybavené vším, co hosté potřebují pro pohodlný pobyt, včetně individuální klimatizace, Wi-Fi, satelitního televizoru, zařízení na přípravu kávy nebo čaje, minibaru, pokojového trezoru, vysoušeče vlasů a vlastního balkonu nebo terasy. Hotel se zaměřuje na pohodlné ubytování s důrazem na prvotřídní komfort a relaxaci.

Vybavení

V rámci resortu se můžete těšit na celkem sedm bazénů, které zahrnují i jeden dětský a jeden bazén pro nejmenší. Sportovní nadšenci uvítají vnitřní posilovnu s úžasným panoramatickým výhledem na moře. Pro plnou relaxaci poslouží hotelové wellness, zahrnující masáže, saunu a jacuzzi. V rámci vodních sportů je připravena nabídka šnorchlování, potápění a dalších vodních aktivit. Hotel také nabízí dětský klub s programem pro malé návštěvníky a večerní zábavní programy pro všechny věkové kategorie. Hosté mohou využít také hotelový transfer v podobě limuzíny nebo místní kliniku se soukromým lékařem.

Stravování

Hotel poskytuje prvotřídní All Inclusive stravování. K dispozici je hlavní restaurace Marasi, která nabízí mezinárodní kuchyni formou bufetu. Mimo to jsou k dispozici specializované restaurace servírující pokrmy formou á la carte. Hosté mají během pobytu jednu návštěvu á la carte restaurace zdarma. Mohou tak ochutnat prvotřídní asijskou kuchyni nebo třeba kuchyni středomořskou s romantickým výhledem na pláž v rámci restaurace Bay View Beach. K dispozici je také nepřeberné množství barů, ať už ve vstupní hale, u bazénu nebo na pláži. V každém z barů mohou hosté během dne využívat široké nabídky alkoholických i nealkoholických nápojů a drobného snacku nebo sladkého pečiva.

Aktivity

V Jaz Amara mohou hosté využít širokou nabídku aktivit pro volný čas i zábavu. K dispozici je možnost různých sportovních aktivit a vodních sportů, jako je například šnorchlování nebo potápění. Ke klenotům zdejšího zálivu patří možnost pozorování mořských želv a dugongů. Hotel také nabízí večerní zábavné programy, živá vystoupení a tematické večery. Je zde také dětský klub s různými aktivitami pro nejmenší, což ocení především rodiny. Lokalita hotelu je vynikající pro další objevování krás Egypta. Rozhodně doporučujeme využít některého z nabízených fakultativních výletů.

Do Egypta je vyžadován pas platný 6 měsíců po návratu z destinace a vízum, které lze vyřídit při příletu. Cena cca 25USD.

Jaz Amara: Nově otevřený luxusní pětihvězdičkový hotel Jaz Amara patří do hotelové skupiny Jaz. Nachází se 8 kilometrů od mezinárodního letiště v Marsa Alam, přímo u pobřeží Rudého moře, v kouzelné zátoce Marsa Mubarak. Nabízí moderní ubytování, prvotřídní služby a širokou škálu aktivit, včetně vodních sportů, potápění a relaxačního wellness centra. Díky klidné atmosféře, krásným přírodním scenériím a vynikající gastronomii je ideálním místem pro odpočinek i dobrodružství v jedné z nejkrásnějších oblastí Egypta.