Marsa Alam - Gemma Resort


Pláž: Pláž se rozprostírá podél křišťálově čistých vod Rudého moře, poblíž zálivu Dorry Bay. Jemný zlatý písek, pozvolný vstup do moře a korálové útesy v blízkosti zajišťují ideální podmínky pro odpočinek i prozkoumávání podmořského světa. Právě kvůli korálům se místy mohou hodit boty do vody. Pláž se nachází přímo u resortu a je vybavena lehátky, slunečníky a plážovým barem, což poskytuje maximální pohodlí. Milovníci vodních sportů ocení možnosti šnorchlování, potápění nebo plavby na člunu, zatímco ostatní si mohou vychutnat slunečné dny v tropickém ráji. Ubytování Resort nabízí celkem 313 pokojů různých kategorií. Vybere si opravdu každý. Mezi páry bývá velice oblíbený pokoj Deluxe s rozměrem 55 m 2 a velikou postelí King Size. Rodiny ocení ubytovací jednotky Superior se stejnou velikostí, ale s možností až dvou přistýlek nebo větší rodinné pokoje s rozměry 65 m 2 . Každý pokoj je velice stylově zařízen, aby navozoval pocit klidu... Celý popis

Termíny a ceny

prosinec 2024

25.12. - 01.01.25 středa - středa
all inclusive letecky (Praha)
Sleva 11% 31 990 Kč 28 490 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
27.12. - 03.01.25 pátek - pátek
all inclusive letecky (Praha)
24 390 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravy Praha – Marsa Alam – Praha se společností SmartWings, transfer z letiště na hotel a zpět, ve Vánočních a Novoročních termínech gala večeři, česky hovořícího delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění, fakultativní výlety

Popis zájezdu

Marsa Alam - Gemma Resort

Pláž: Pláž se rozprostírá podél křišťálově čistých vod Rudého moře, poblíž zálivu Dorry Bay. Jemný zlatý písek, pozvolný vstup do moře a korálové útesy v blízkosti zajišťují ideální podmínky pro odpočinek i prozkoumávání podmořského světa. Právě kvůli korálům se místy mohou hodit boty do vody.

Pláž se nachází přímo u resortu a je vybavena lehátky, slunečníky a plážovým barem, což poskytuje maximální pohodlí. Milovníci vodních sportů ocení možnosti šnorchlování, potápění nebo plavby na člunu, zatímco ostatní si mohou vychutnat slunečné dny v tropickém ráji.

Ubytování

Resort nabízí celkem 313 pokojů různých kategorií. Vybere si opravdu každý. Mezi páry bývá velice oblíbený pokoj Deluxe s rozměrem 55 m 2 a velikou postelí King Size. Rodiny ocení ubytovací jednotky Superior se stejnou velikostí, ale s možností až dvou přistýlek nebo větší rodinné pokoje s rozměry 65 m 2 .

Každý pokoj je velice stylově zařízen, aby navozoval pocit klidu a relaxace. Mezi standardní výbavu patří klimatizace, satelitní televizor, hotelový telefon, minibar nebo varná konvice. Samozřejmostí je také balkon nebo terasa.

Vybavení

Hotel nabízí širokou škálu vybavení pro maximální pohodlí a relaxaci svých hostů. Disponuje celkem devíti bazény, z nichž hlavní bazén má rozlohu 426 m 2 a disponuje kapacitou kolem 200 slunečních lehátek. Další bazény jsou menší a klidnější. Zahrnují jeden vyhřívaný a jeden potápěčský bazén, který je hlubší. Pro malé návštěvníky jsou naopak připraveny i dva bazény s menší hloubkou.

Pro dokonalý odpočinek jsou k dispozici kvalitní wellness a spa služby, zahrnující plně vybavené lázně se saunou, párou, peelingem, krytým bazénem s vířivkou, kosmetickými procedurami a kadeřníkem. Milovníkům sportu je k dispozici klimatizované fitness centrum, dva tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, kulečník nebo potápěčské centrum s nabídkou kurzů.

V rámci hotelu také naleznete obchodní centrum, kde se nachází lékárna a různé obchody. Součástí je také výletní centrum, které vám poskytne širokou nabídku fakultativních výletů a dalších služeb.

Stravování

Během svého pobytu si mohou hosté vychutnat širokou škálu stravovacích možností, které zahrnují místní i mezinárodní kuchyni. Resort nabízí šest restaurací, včetně bufetových a à la carte možností stravování. Nabídka zahrnuje pestré menu od středomořských pokrmů až po orientální speciality. Hosté mohou navštívit i několik barů s nabídkou koktejlů a nápojů. Jistě oceníte bar u bazénu nebo na pláži. Resort se zaměřuje na kvalitní a pestré stravování, aby vyhověl chutím všech svých hostů.

Aktivity

Gemma Resort nabízí řadu aktivit pro hosty všech věkových kategorií. Milovníci sportu mohou využít velkou nabídku sportovních hřišť, nebo využít fitness centrum. Pro vodní nadšence je zde potápěčské centrum nabízející kurzy s certifikací PADI a možnost šnorchlování v okolí. Resort také realizuje kvalitní animační programy, večerní zábavu a různé výlety do okolí, což zahrnuje poznávání přírodních a historických památek v okolí Marsa Alam. Aktivity jsou navrženy tak, aby poskytly hostům pestré zážitky během jejich pobytu.

Do Egypta je vyžadován pas platný 6 měsíců po návratu z destinace a vízum, které lze vyřídit při příletu. Cena cca 25USD.

Gemma Resort: Velký a vysoce hodnocený Gemma Resort se nachází asi 95 kilometrů od letiště v Marsa Alam. Najdete ho u laguny Dorry Bay, která je dokonalým místem pro odpočinek i vodní aktivity. Hotel disponuje celkem devíti bazény, zasazenými do svěží hotelové zeleně, která navozuje příjemný pocit klidu. Hosté mají k dispozici široké možnosti stravování s restauracemi zaměřenými na místní i mezinárodní kuchyni a širokou škálu sportovních aktivit. V Gemma Resortu si zkrátka každý najde to své.