Oasis of the Seas - USA, Bahamy, Mexiko, Honduras (z Miami)


MIAMI (USA) - PERFECT DAY COCOCAY (Bahamy) - COZUMEL (Mexiko) - ROATAN (Honduras) - PUERTO COSTA MAYA (Mexiko) - MIAMI (USA). Tato loď se řadí k největším na světě a je plovoucím dovolenkovým městem plným neobyčejných zážitků. Visutá lanová dráha Zip Line, bazén s umělou surfovou vlnou Flow Rider®, Bionic Bar® s robotickou obsluhou, vířivky zavěšené v prostoru nad mořem, ledové kluziště, vodní divadlo AquaTheater, zmenšená verze známého Central Parku i s jeho okolím, včetně populárních kaváren a barů, ve kterém se nachází přes 12 tisíc stromů a rostlin - to je jen malá ochutnávka z toho, co lze na lodi Oasis of the Seas zažít. Nabídka kulinářských zážitků je nepřeberná, vyzkoušejte třeba ostrou mexickou kuchyni v restauraci Sabor nebo autentickou chuť Itálie v Giovanni´s Kitchen. Na lodi Oasis Of the Seas je pamatováno i na relaxaci a klid, který užijete v lázních Vitality℠ Spa. Celý popis

Oasis of the Seas - USA, Bahamy, Mexiko, Honduras (z Miami)

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Oasis of the Seas - USA, Bahamy, Mexiko, Honduras (z Miami)

MIAMI (USA) - PERFECT DAY COCOCAY (Bahamy) - COZUMEL (Mexiko) - ROATAN (Honduras) - PUERTO COSTA MAYA (Mexiko) - MIAMI (USA).

Tato loď se řadí k největším na světě a je plovoucím dovolenkovým městem plným neobyčejných zážitků. Visutá lanová dráha Zip Line, bazén s umělou surfovou vlnou Flow Rider®, Bionic Bar® s robotickou obsluhou, vířivky zavěšené v prostoru nad mořem, ledové kluziště, vodní divadlo AquaTheater, zmenšená verze známého Central Parku i s jeho okolím, včetně populárních kaváren a barů, ve kterém se nachází přes 12 tisíc stromů a rostlin - to je jen malá ochutnávka z toho, co lze na lodi Oasis of the Seas zažít. Nabídka kulinářských zážitků je nepřeberná, vyzkoušejte třeba ostrou mexickou kuchyni v restauraci Sabor nebo autentickou chuť Itálie v Giovanni´s Kitchen. Na lodi Oasis Of the Seas je pamatováno i na relaxaci a klid, který užijete v lázních Vitality℠ Spa.

Stravování: plná penze

Bohatá plná penze servírovaná v restauraci či formou bufetu je složená z mezinárodní kuchyně i regionálních specialit.

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je individuální, letenky zajistíme na vyžádání.

Ubytování: loď

Ubytování ve dvoulůžkových kajutách vnitřních, s oknem nebo s balkonem; v některých kajutách je možnost přistýlek ve formě sklopných lůžek nebo rozkládací pohovky.

Vybavení: koupelna se sprchou a WC, klimatizace, satelitní TV a rádio, minibar, dostatek úložných prostor, toaletka se zrcadlem, telefon, vysoušeč vlasů, župan, trezor.

Ubytování v apartmá je komfortnější a váže se k němu speciální servis.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Miami (USA)-16:00
2. den Coco Cay (Bahamy)07:0017:00
3. den na moři
4. den Cozumel (Mexiko)07:0018:00
5. den Roatan (Honduras)08:0018:00
6. den Costa Maya (Mexiko)08:0017:00
7. den na moři
8. den Miami (USA)06:00-