New York a Miami Beach

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Kombinace poznání světoznámé metropole a oddechu na proslulých floridských plážích. Pobyt na Floridě si můžete libovolně prodloužit !! Minimální počet 6 osob. K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem USA. Celý popis

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

New York a Miami Beach

Kombinace poznání světoznámé metropole a oddechu na proslulých floridských plážích. Pobyt na Floridě si můžete libovolně prodloužit !!
Minimální počet 6 osob.
K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem USA.

Program zájezdu

1. den: NEW YORK CITY Odlet z Prahy do New Yorku. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours následuje transfer na Manhattan a ubytování. Dle časových možností do večera stihneme vycházku po 5. Avenue a Broadway v okolí hotelu.
2. den: MANHATTAN - celodenní prohlídka Celodenní prohlídka Manhattanu !! Nejprve Vás America Tours pozve na plavbu lodí kolem Manhattanu po řekách Hudson a East River, během které se seznámíte s místopisem New Yorku, a naskytne se Vám bezpočet jedinečných scenérií města a sochy Svobody. Nevynecháme také "nejvyšší" atrakci New Yorku – vyhlídku ze 104. patra věže One World Observatory !!/v ceně/. Vy z Vás, kteří máte objednaný fakultativní let helikoptérou nad Manhattanem, zhlédnete New York z ptačí perspektivy během osobního volna na Lower Manhattanu.. Vaše prohlídka bude poté pokračovat návštěvou finančního distriktu se slavnou Wall Street a budovou New Yorské burzy, návštěvou Čínské čtvrti, přechodem Brooklynského mostu /dle počasí/ s bezpočtem působivých pohledů na panoráma Manhattanských mrakodrapů.. odpoledne se metrem přesunete do oblasti Central Parku a Upper Manhattanu. Prohlídku zakončíte návštěvou vyhlídky na Manhattan ze střechy mrakodrapu Rockefellerova Centra /v ceně/, a zhlédnete také rozzářené srdce Manhattanu - Times Square../jízdné hromadnou dopravou není v ceně/
3. den: NEW YORK CITY Celodenní volno na Manhattanu k samostatnému poznávání metropole – muzeí, galerií nebo turistických atrakcí je zde nepřeberně… Fakultativně Vám večer nabídneme představení avantgardní show The Blue Man Group, případně některého z broadwayských divadel.
4. den: NEW YORK CITY - MIAMI Volno na Manhattanu!! Dle Vašeho letového plánu odpoledne transfer na letiště/objednaný shuttle s místním řidičem/ a odlet do Miami /letiště Miami, Ft- Lauderdale nebo West Palm Berch/. Po uvítání na letišti delegátem America Tours transfer do hotelu na Miami Beach, ubytování.
5. den: MIAMI BEACH Dopoledne Vás čeká orientační okruh po Miami a Miami Beach. Odpoledne již bude plně ve Vaší režii – relaxace, pobyt na pláži nebo u bazénu …
6. den: MIAMI BEACH Volný den k odpočinku a relaxaci. Fakultativně Vám nabízíme celodenní výlet na ostrov Key West – nejjižnější bod kontinentálních USA v Karibském moři.
7. den: MIAMI BEACH Celodenní volno k relaxaci na pláži či u bazénu.
8. den: Odlet domů Dopoledne volno, poté transfer /objednaný shuttle s anglicky hovořícím řidičem/ na letiště a odlet do Prahy. Fakultativně individuální prodloužení pobytu na Miami Beach.
9. den: Přílet do Prahy Váš zájezd ukončí.