Terme 3000 - Apartmány Trobentica 2+1**** - pobyt se snídaní


Apartmánový komplex „Prekmurska vas“ tvoří domky, jejichž architektura zachovává architektonické prvky typické vesnice prekmurské oblasti. K dispozici jsou apartmány různých velikostí umožňující plnou nezávislost a pohodlí pro ty, kteří chtějí dovolenou bez časového rozvrhu. Terme 3000 a prekmurské pláně nabízejí obrovské množství možností pro aktivní trávení rodinné dovolené. Klienti se hlásí v hotelu Termal, kde se stravují a využívají i ostatních služeb hotelu (hotelové bazény atd.) Ubytování: Apartmány Trobentica mají obývací pokoj s kuchyní, koupelnu, WC, ložnici v patře, denní místnost s další lůžkem, terasu s výhledem na prekmurské pláně. Stravování: polopenze (snídaně, večeře formou bufetu) nebo možnost snídaně, vše v hotelu Termal Adrenalinové koupání v lázních Terme 3000: Hostům apartmánů Prekmurska Vas je k dispozici neomezené koupání v zážitkovém bazénovém komplexu Terme 3000, který v 11 bazénech nabízí jeden... Celý popis

Terme 3000 - Apartmány Trobentica 2+1**** - pobyt se snídaní

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Terme 3000 - Apartmány Trobentica 2+1**** - pobyt se snídaní

Apartmánový komplex „Prekmurska vas“ tvoří domky, jejichž architektura zachovává architektonické prvky typické vesnice prekmurské oblasti. K dispozici jsou apartmány různých velikostí umožňující plnou nezávislost a pohodlí pro ty, kteří chtějí dovolenou bez časového rozvrhu. Terme 3000 a prekmurské pláně nabízejí obrovské množství možností pro aktivní trávení rodinné dovolené. Klienti se hlásí v hotelu Termal, kde se stravují a využívají i ostatních služeb hotelu (hotelové bazény atd.)

Ubytování: Apartmány Trobentica mají obývací pokoj s kuchyní, koupelnu, WC, ložnici v patře, denní místnost s další lůžkem, terasu s výhledem na prekmurské pláně.

Stravování: polopenze (snídaně, večeře formou bufetu) nebo možnost snídaně, vše v hotelu Termal

Adrenalinové koupání v lázních Terme 3000: Hostům apartmánů Prekmurska Vas je k dispozici neomezené koupání v zážitkovém bazénovém komplexu Terme 3000, který v 11 bazénech nabízí jeden z nejadrenalinovějších vodních zážitků široko daleko. Volný vstup mají hosté apartmánů rovněž do bazénů hotelu Termal, kde si mohou vyzkoušet i blahodárné účinky černé termální vody. Skluzavky Aqualoop a Kamikaza, venkovní skluzavky, víceúčelový bazén a skokanský bazén jsou otevřeny od 27.4. do 15. 9.

Na místě se platí pobytová taxa 2 EUR na osobu a den a přihlašovací poplatek 1,- EUR na osobu a pobyt.

Balíček služeb obsahuje:

ubytování v apartmánu Trobentica

snídani formou bufetu

neomezené koupání v bazénech hotelu po dobu pobytu, v den příjezdu od 11 hodin a v den odjezdu po celý den

vstup do finské sauny v hotelu Termal

volný vstup do Vodního parku T3000 (nově krytý chodník pro snažší dostupnost)

animační program dle nabídky hotelu

Poloha: V letovisku

Sport a zábava: dětské hřiště, bazén, tobogán, Golf - 9 jamek.

WiFi zdarma: parkování zdarma