Aquapark Tatralandia, Holiday Village A658 - 5 denní pobyt


Tatralandia – svět vodních atrakcí, tobogánů, bazénů pro zábavu a relaxaci, v komplexu se nachází 155 chat či apartmánů a najdete jej nedaleko Liptovského Mikuláše. Tatralandia nabízí množství tobogánů, tematicky laděné bazény, wellness služby, restaurace a stánky s občerstvením. Celoročně otevřený přímořský ráj Tropical Paradise, kde teplota vody ani vzduchu neklesá pod 30 °C, Keltský saunový svět a Wellness Paradise to je řada masáží, zábaly a koupele. Letní Funpark se 14 bazény s mořskou, termální i čirou vodou, 28 tobogánů a skluzavek. Služby a vybavení: Recepce s nepřetržitým provozem, směnárna, restaurace s různými specialitami, minimarket, venkovní krby vhodné ke grilování, sportoviště a půjčovna sportovních pomůcek, parkoviště. Sport a zábava přímo v komplexu areálu: volejbalové a streetballové hřiště, tenisový kurt s umělým osvětlením, pingpongová hřiště, dětská hřiště, obří šachy, paintball, dětský minigolf. Další aktivity... Celý popis

Aquapark Tatralandia, Holiday Village A658 - 5 denní pobyt

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách

Slevy

  • Sleva dítě do 5,9 let na sdíleném lůžku zdarma.
  • Uvedené bonusové ceny platí v případě 100% platby a storna.

Cena zahrnuje

  • 4x bytování pro uvedený počet osob (přistýlka za poplatek)
  • 4x snídaně
  • parkování.

Cena nezahrnuje

  • Příplatek za 4 večeře, dítě 6-11,9 let (příplatek: 780 Kč)
  • Příplatek za 4 večeře, osoba nad 12 let (příplatek: 1040 Kč)
  • 4x celodenní vstup TROPICAL packet (v letní sezóně FUN packet) + 20% sleva na Vital Packet / osoba (příplatek: 1800 Kč)
  • 4x celodenní vstup dítě 6 - 11,99 let TROPICAL packet (v letní sezóně FUN packet) + 20% sleva na Vital Packet / osoba (příplatek: 1540 Kč)
  • Pobytová taxa (1 EUR/osoba/noc).
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 5 dní (příplatek: 150 Kč)
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 5 dní (příplatek: 125 Kč)
  • Balíček Evropa A cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 5 dní (příplatek: 275 Kč)

Popis zájezdu

Aquapark Tatralandia, Holiday Village A658 - 5 denní pobyt

Tatralandia – svět vodních atrakcí, tobogánů, bazénů pro zábavu a relaxaci, v komplexu se nachází 155 chat či apartmánů a najdete jej nedaleko Liptovského Mikuláše.

Tatralandia nabízí množství tobogánů, tematicky laděné bazény, wellness služby, restaurace a stánky s občerstvením. Celoročně otevřený přímořský ráj Tropical Paradise, kde teplota vody ani vzduchu neklesá pod 30 °C, Keltský saunový svět a Wellness Paradise to je řada masáží, zábaly a koupele. Letní Funpark se 14 bazény s mořskou, termální i čirou vodou, 28 tobogánů a skluzavek.

Služby a vybavení: Recepce s nepřetržitým provozem, směnárna, restaurace s různými specialitami, minimarket, venkovní krby vhodné ke grilování, sportoviště a půjčovna sportovních pomůcek, parkoviště.
Sport a zábava přímo v komplexu areálu: volejbalové a streetballové hřiště, tenisový kurt s umělým osvětlením, pingpongová hřiště, dětská hřiště, obří šachy, paintball, dětský minigolf.

Další aktivity v okolí: vysokohorská turistika, splavování řek, plavba na vorech, cykloturistika, jachting, plavba vyhlídkovou lodí na Liptovské Mare, jízda na koních a čtyřkolkách, paragliding, vyhlídkové lety…

Uvedené ceny jsou ceny orientační, v případě více osob se může cena mírně lišit a to i v závislosti na způsobu úhrady, konečnou cenu potvrdí pracovník CK.

Ubytování: apartmán

Bungalov B 3+1, je jednopatrová chatka - ložnice se 3lůžky, společenská místnost s možností přistýlky, dále pak koupelna a kuchyňský kout.

Apartmán A 4+1, dvoupatrový apartmán s balkónem, v prvním patře ložnice se 4lůžky, přízemí -společenská místnost s možností přistýlky, dále pak koupelna a kuchyňský kout.

Chata A 7+1, dvoupatrová chata - 2ložnice (4 a 3 lůžka), společenská místnost v přízemí s možností přistýlky, dále pak koupelna a kuchyňský kout.

Každá osada (apartmány i bungalovy) je vybavena stylovým venkovním krbem či ohništěm, dětská hřiště a sportoviště.
Osady: Romantická zahrada, Skautský tábor, Indiánská osada, Westernová osada, U myslivce, U vinaře, Rybářská osada, Dětský svět, Central Park, Liptovská vesnice, Řemeslnický dvůr, Panský dvůr.