Seychely - Mahé


Sunset Beach ****+, Mahé jeden z nejromantičtějších a nejkvalitnějších menších hotelů s pouhými 27 pokoji, postavených ve stylu španělských vil, se nachází na severozápadě ostrova, přímo u malého zálivu. Hotel neakceptuje děti do 10 let., Vybavení restaurace s výhledem na oceán, bar, bazén vyhloubený do skály s lehátky a slunečníky, obchod, menší knihovna, Pláž písčitá pláž přímo u hotelu s výskytem korálů, Zábava a sport možnost šnorchlování, další bary a restaurace na nedaleké pláži Beau Vallon Bay, Stravování snídaně, za příplatek polopenze, Vybavení pokojů koupelna s WC, klimatizace, stropní ventilátor, TV, minibar, telefon, fén, trezor, kávovar, terasa s výhledem na moře, Celý popis

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • leteckou přepravu Praha - Seychely -Praha
  • transfery letiště - hotel - letiště
  • 7x nocleh se snídaní nebo polopenzí
  • místního průvodce

Cena nezahrnuje

  • fakultativní výlety

Popis zájezdu

Seychely - Mahé

Sunset Beach ****+, Mahé

jeden z nejromantičtějších a nejkvalitnějších menších hotelů s pouhými 27 pokoji, postavených ve stylu španělských vil, se nachází na severozápadě ostrova, přímo u malého zálivu. Hotel neakceptuje děti do 10 let.,

Vybavení

restaurace s výhledem na oceán, bar, bazén vyhloubený do skály s lehátky a slunečníky, obchod, menší knihovna,

Pláž

písčitá pláž přímo u hotelu s výskytem korálů,

Zábava a sport

možnost šnorchlování, další bary a restaurace na nedaleké pláži Beau Vallon Bay,

Stravování

snídaně, za příplatek polopenze,

Vybavení pokojů

koupelna s WC, klimatizace, stropní ventilátor, TV, minibar, telefon, fén, trezor, kávovar, terasa s výhledem na moře,


Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY: Odlet z letiště Václava Havla v Praze. Odbavení na letišti 2 hodiny před odletem. Odlet na Seychely.
2. den: PŘÍLET NA SEYCHELY: Přílet na hlavní ostrov Mahé. Transfer do hotelu, ubytování. Individuální volno - koupání, opalování, vodní sporty.
3. - 8. den: POBYT NA OSTROVĚ MAHÉ: Snídaně. Pobyt na ostrově Mahé. Ostrov na severu hornatější s nejdelší pláží souostroví Beau Vallon Bay a hlavním městem Victoria. Jižní část ostrova klidnější rovněž s mnoha krásnými písčitými plážemi a ideálními podmínkami pro šnorchlování a potápění. Vhodné podmínky i pro pěší turistiku. Možnosti fakultativních výletů i na okolní ostrovy.
9. den: ODLET DO PRAHY: Snídaně. V podvečer ransfer na letiště a odlet do Prahy. Přílet do Prahy na letiště Václava Havla.
10. den: PŘÍLET DO PRAHY: Přílet do Prahy v poledních hodinách.