Seychelly - Praslin Dream Premium 8 Dní / 7 Nocí


Seychelly - Praslin Dream Premium 8 Dní / 7 Nocí

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

Seychelly - Praslin Dream Premium 8 Dní / 7 Nocí


Program zájezdu

1. den: MahéSt. Anne Marine Park
Nalodění v pozdějších ranních hodinách. Poté následuje plavba do St. Anne Marine Park, kde se zakotví na noc.
2. den: St. Anne Marine ParkCocos IslandLa Digue
Dopoledne je v plánu návštěva ostrovů St. Anne Marine Park, které jsou krásným a ideálním místem pro šnorchlování. Po obědě následuje plavba na ostrov Cocos, který je tvořen velkými kameny s podivnými pravidelnými pruhy a rýhami vytesanými mořem. Ostrov Cocos nabízí krásný pohled plný harmonie tvarů a barev. Pod mořem je podívaná stejně atraktivní a nabízí pohled na tisíce ryb, což Vám zajistí nezapomenutelné šnorchlování. Kotvit budete před malebným přístavem La Digue.
3. den: La Digue
Půjčte si kolo v La Digue a navštivte tento klidný a krásný ostrov. Se svými stezkami vinutými pod vysokými palmami, domy se střechami z palmových listů, malými továrnami na zpracování kopry, jemnými bílými písečnými plážemi a velkými vyleštěnými skalami je La Digue pravděpodobně nejkrásnějším ostrovem na Seychelách. Nepotkáte zde žádná auta, přeprava je možná pouze na kole, na vozíku taženém voly či na koni. Noc strávíte v přístavu La Digue.
4. den: La DigueCousinBaie St. Anne (Praslin)
Čtvrtý den Vás čeká návštěva ostrova Cousin Island, který je od roku 1968 přírodní a ptačí rezervací se spoustou vzácných druhů ptactva. Vidět zde můžete také obrovské želvy. Následuje oběd na plaubě, po kterém se přesunete na odpolední návštěvu Praslinu, kde navštívíte Vallée de Mai, údolí pod ochranou UNESCO. Procházka po Vallée je okouzlující, stezka se vine v temnotě tvořené obrovskými palmovými listy „Cocos de mer“. Palmové kmeny jsou vysoké 40 metrů a vytvářejí jemný šelest když se jemně kymácejí ve větru a vzájemně se o sebe třou. Večer se přesunete na kotviště v Baie St. Anne.
5. den: Baie St. AnneGrande SoeurCurieuse or Anse Petite Cour (Praslin)
Pátý den Vás čeká návštěva Grande Soeur s grilováním na jedné z nejkrásnějších pláží na Seychelách. Po jídle následuje asi 40 minutová procházka plná objevování ostrova, vodních sportů a relaxace. Noc strávíte Curieuse nebo Anse Petite Cour.
6. den: Curieuse Saint PierreAnse Volbert or Anse Lazio (Praslin)
Ostrov Curieuse je součástí mořského národního parku, žije zde více než sto želv. Po obědě následuje ostrůvek Saint Pierre, masa zaoblených skal, korunovaná shlukem vysokých palm jemně se kymácejících ve větru - typická a nádherná scenérie Seychel fotografovaná při nespočetných příležitostech a milionkrát vytištěná v turistických časopisech! Vynikající místo pro šnorchlování s nádhernou podívanou pod vodou. Přes noc zakotvíte v Anse Volbert nebo Anse Lazio v Praslinu.
7. den: Anse Volbert or Anse Lazio (Praslin) – Mahé
Sedmý den se nese ve znamení šnorchlování, plavání a vodních sportů na krásných plážích Praslinu. Odpoledne se přesunete zpět na Mahé.
8. den: Mahé
Vylodění v Mahé brzy ráno.

Jachty v okolí