Silvestrovská plavba po Dunaji (Riva)

Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


K dokonalé dovolené a odpočinku patří služby all inclusive, wellness centrum a výběr z několika kategorií ubytování. DÍTĚ do 15 let v doprovodu min. jedné dospělé osoby ZDARMA Našim klientům nabízíme dva typy plaveb - mezinárodní a německé. Na mezinárodních plavbách jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v angličtině. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě většina personálu mluví anglicky. Na německých plavbách se minimálně na recepci domluvíte anglicky (většinou i někdo z personálu mluví česky, slovensky, apod.), ale veškeré materiály i výlety jsou dostupné pouze v němčině. O jakou plavbu se jedná bude vždy upřesněno v nabídce, popř. uveďte do poznámky v poptávce, o který typ máte zájem. Přivítejte s námi nástup nového roku z paluby lodě plující po Dunaji. Po jednom dni na palubě připlujeme do okouzlující Budapešti proslulé historickými a starobylými... Celý popis

Silvestrovská plavba po Dunaji (Riva)

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Silvestrovská plavba po Dunaji (Riva)

K dokonalé dovolené a odpočinku patří služby all inclusive, wellness centrum a výběr z několika kategorií ubytování.

DÍTĚ do 15 let v doprovodu min. jedné dospělé osoby ZDARMA
Našim klientům nabízíme dva typy plaveb - mezinárodní a německé. Na mezinárodních plavbách jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v angličtině. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě většina personálu mluví anglicky. Na německých plavbách se minimálně na recepci domluvíte anglicky (většinou i někdo z personálu mluví česky, slovensky, apod.), ale veškeré materiály i výlety jsou dostupné pouze v němčině. O jakou plavbu se jedná bude vždy upřesněno v nabídce, popř. uveďte do poznámky v poptávce, o který typ máte zájem.

Přivítejte s námi nástup nového roku z paluby lodě plující po Dunaji.

Po jednom dni na palubě připlujeme do okouzlující Budapešti proslulé historickými a starobylými památkami připomínající zlatý věk monarchie. Budapešť je také nazývána relaxačním rájem. Velkou oblibou návštěvníků jsou kavárničky, restaurace a bary.

Dále navštívíme proslulou Vídeň, která patří mezi nejkrásnější města Evropy. Vídeň je město elegantnosti, půvabu a známých osobností jako Beethoven, Mozart nebo Strauss. Ve Vídni se chvíli zdržíme a oslavíme poslední chvíle starého i první okamžiky nového roku. Připraveno bude silvestrovské menu se čtyřmi chody a novoroční brunch. K poslechu je připravena příjemná hudba, která zpříjemní unášení na vlnách Dunaje s krásným novoročním ohňostrojem nad hlavou.

Dále zavítáme do středověkkého města Dürnstein v údolí Wachau. Velkou zajímavostí města je hrad, na kterém byl vězněn Richard Lví Srdce.

Po návštěve tohoto městečka se vydáme po vlnách do města Linz, které je známo velmi moderní architekturou a přezdívkou zelená oáza.

Poslední chvilky naší plavby si můžete užívat cestou do Pasova, kde naše plavba končí a čeká nás vylodění.

Po celou dobu trvání plavby budete mít k dispozici all inclusive služby, možnost volného využívání většiny zařízení na lodi a slevy na procedury ve spa centru.

Doprava: vlastní

Časy uvedené v itineráři jsou orientační a můžou se lišit v závislosti na konkrétních podmínkách a situacích.

Ubytování: loď

A-ROSA DONNA, BELLA, MIA, RIVA


A-ROSA Donna je totožná jako lodě A-ROSA Bella, A-ROSA Mia, A-ROSA Riva. Tyto lodě najdete na Dunaji. Jako mezinárodní loď je přizpůsobená A-ROSA Donna. Na mezinárodních plavbách jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v angličtině. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě většina personálu mluví anglicky. Na německých plavbách se minimálně na recepci domluvíte anglicky (většinou i někdo z personálu mluví česky, slovensky, apod.), ale veškeré materiály i výlety jsou dostupné pouze v němčině.

LODĚ V ČÍSLECH:

Rok vyrobení: 2014
Délka: 124,5m
Šířka: 14,4m
Rychlost: 24 km/h
100 venkovních kabin
Kategorie: S, A, B, C
Maximální počet hostů: 242

VYBAVENÍ SPOLEČNÝCH PROSTOR LODI:

restaurace, bary, bazén se sprchou, sluneční terasa, maxi šachy, hra Shuffleboard, minigolf, jamkoviště, foyer, recepce, SPA centrum (masáže, beauty, wellness), fitness centrum, finská sauna, bio-sauna, klidová zóna, panoramatický salonek s barem, jeviště, WC, obchůdek se suvenýry

VYBAVENÍ KAJUT:
koupelna + WC, TV, telefon, sejf, klimatizace

KATEGORIE S - vnější kajuta s oknem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE A - vnější kajuta s oknem, dvojlůžko (možnost přistýlky), sofa, koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 15,5 m2
KATEGORIE B - vnější kajuta s panoramatickým oknem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 3. podlaží, rozloha 16,5 m2
KATEGORIE C - vnější kajuta s francouzským balkonem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 2. podlaží, rozloha 16 m2

Okna mohou být otevřena jen v kategorii C s francouzským oknem.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Engelhartszell (Passau)-17:00
2. den Cruising Day--
3. den Budapest08:3018:00
4. den Vienna18:00-
5. den Vienna--
6. den Vienna-06:00
Dürnstein13:0022:00
7. den Linz09:0023:00
8. den Engelhartszell (Passau)07:00-