Gasteinertal - Hotel Alpenblick ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze
žádný termín od 21. ledna 2023

Cena zájezdu

od 17 150 Kč


Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska. Místo pobytu a poloha: Bad Gastein (1.002 m), hotel leží cca 800 m od centra a 250 m od lanovky na Graukogel, možnost dojezdu na lyžích přímo k hotelu, zastávka skibusu u hotelu. Celý popis

Gasteinertal - Hotel Alpenblick ***

Termíny a ceny


Informace o cenách

Slevy

  • Motivační slevy a Poukázky

Cena zahrnuje

  • ubytování s polopenzí na zvolený počet nocí
  • využití saunového areálu
  • DPH

Cena nezahrnuje

  • Povinný příplatek:
  • Turistická taxa: 3 €/os.den (od 15 let)
  • Služby za příplatek:
  • Cestovní pojištění

Popis zájezdu

Gasteinertal - Hotel Alpenblick ***

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Bad Gastein (1.002 m), hotel leží cca 800 m od centra a 250 m od lanovky na Graukogel, možnost dojezdu na lyžích přímo k hotelu, zastávka skibusu u hotelu.

Stravování: polopenze

polopenze, tj. snídaně formou bufetu, večeře výběrem z menu se salátovým bufetem (na vyžádání možno zajistit vegetariánskou stravu)

Ubytování: hotel ***

Rodinný hotel s unikátním výhledem na Gasteinské údolí. K dispozici restaurace, bar, salonek, knihovna, lyžárna, herna se stolním tenisem, billiardem, stolním fotbalem a šipkami, venkovní termální bazén (v provozu dle počasí), nový saunový areál se saunou, bio-saunou, infračervenou kabinou, párou a relaxační místností. Za poplatek různé druhy masáží, zábalů, termálních koupelí nebo i tělesného cvičení. Ubytování v pokojích s vlastním soc. zařízením, telefonem, TV a částečně s balkonem. K dispozici jsou 2lůžkové pokoje Wohlfühl, některé s možností jedné přistýlky a pokoje Panorama pro 2–4 os. s balkonem. Rodinný pokoj s 2 ložnicemi pro 3–5 osob zajistíme na vyžádání. Parkování: u objektu zdarma