Dachstein West - Abtenau - Hotel Der Abtenauer ***

Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Poloha: hotel se nachází přímo na náměstí horského střediska Abtenau v nadmořské výšce asi 750 m n. m. Obchody a restaurace jsou v bezprostředním okolí hotelu. Menší skiareál Abtenau - Karkogelbahn je vzdálen asi 1,2 km a skiareály Dachstein West (Russbach, Annaberg) asi 12 km, k nimž jezdí skibus (zastávka 100 m od hotelu). Vzdálenosti centrum střediska Abtenau: 0 m skibus: 100 m skiareály Dachstein West (Russbach, Annaberg): 12 km skiareál Abtenau – Karkogelbahn: 1,2 km Praha: cca 390 km Brno: cca 450 km Sport a zábava: v hotelu: wellness - sauna s odpočinkovou místností, parní lázně (zdarma), infrasauna a solárium (za poplatek) letní aktivity: zimní aktivity: lyžařský areál Abtenau-Karkogelbahn , běžkařských trasy Celý popis

Dachstein West - Abtenau - Hotel Der Abtenauer ***

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Dachstein West - Abtenau - Hotel Der Abtenauer ***

Poloha: hotel se nachází přímo na náměstí horského střediska Abtenau v nadmořské výšce asi 750 m n. m. Obchody a restaurace jsou v bezprostředním okolí hotelu. Menší skiareál Abtenau - Karkogelbahn je vzdálen asi 1,2 km a skiareály Dachstein West (Russbach, Annaberg) asi 12 km, k nimž jezdí skibus (zastávka 100 m od hotelu).

Vzdálenosti centrum střediska Abtenau: 0 m
skibus: 100 m
skiareály Dachstein West (Russbach, Annaberg): 12 km
skiareál Abtenau – Karkogelbahn: 1,2 km
Praha: cca 390 km
Brno: cca 450 km

Sport a zábava: v hotelu: wellness - sauna s odpočinkovou místností, parní lázně (zdarma), infrasauna a solárium (za poplatek)
letní aktivity:
zimní aktivity: lyžařský areál Abtenau-Karkogelbahn , běžkařských trasy

Stravování: snídaně

snídaně

Ubytování: hotel ***

v r. 2017 částečně renovované dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky (pevné lůžko, až 3 dosp. os.) a rodinné pokoje se 2 přistýlkami (pro děti do 15 let). Všechny pokoje mají koupelnu (sprcha nebo vana, toaleta, fén), kabelovou LCD TV, část pokojů má navíc balkón. Dětská postýlka je na vyžádání zdarma.

Vybavení: recepce, hala s lobby barem, restaurace s terasou na náměstí, disco bar, knihovna, úschovna lyží a kol, parkoviště, wellness.