Bad Kleinkirchheim - Ferienhaus Sara ***

Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní
žádný termín od 19. března 2022

Cena zájezdu

od 4 410 Kč


NEPŘEHLÉDNĚTE: Psi vítáni!AKCE „Family EURO“: v termínu 8.1. – 4.3.2022 platí děti do 12 let při zakoupení min. 6denního skipasu jedním z rodičů jen 6 € za 6denní skipas! "SKI WELLNESS TÝDEN“ - vstup ZDARMA do lázní Römerbad! V termínu 8.1. - 4.2.2022 při zakoupení 3denního skipasu je v ceně 1x vstup do termálů Römerbad (4 hod.) ZDARMA, 4denního 2x vstup ZDARMA a 6denního 3x vstup do termálů ZDARMA (Slevy Family EURO a Ski Wellness týden nelze kombinovat!) Jarní SKI a THERME - v termínu 5.3.-3.4.2022 platí 30% sleva z 3denního skipasu, zahrnujícího 1x vstup do termálů Römerbad (4 hod.) Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska. Místo pobytu a poloha: Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo... Celý popis

Bad Kleinkirchheim - Ferienhaus Sara ***

Termíny a ceny


Informace o cenách

Slevy

  • Motivační slevy a Poukázky

Cena zahrnuje

  • ubytování na zvolený počet nocí
  • ložní prádlo
  • ručníky
  • DPH

Cena nezahrnuje

  • Povinný příplatek:
  • Závěrečný úklid: 130 €/apartmán
  • Turistická taxa: 2,60 €/os.den, do 16 let 0,50 €/os.den
  • Služby za příplatek:
  • Cestovní pojištění
  • Další služby (platba na místě):
  • Domácí mazlíček: 7 €/den

Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Ferienhaus Sara ***

NEPŘEHLÉDNĚTE: Psi vítáni!AKCE „Family EURO“: v termínu 8.1. – 4.3.2022 platí děti do 12 let při zakoupení min. 6denního skipasu jedním z rodičů jen 6 € za 6denní skipas! "SKI WELLNESS TÝDEN“ - vstup ZDARMA do lázní Römerbad! V termínu 8.1. - 4.2.2022 při zakoupení 3denního skipasu je v ceně 1x vstup do termálů Römerbad (4 hod.) ZDARMA, 4denního 2x vstup ZDARMA a 6denního 3x vstup do termálů ZDARMA (Slevy Family EURO a Ski Wellness týden nelze kombinovat!) Jarní SKI a THERME - v termínu 5.3.-3.4.2022 platí 30% sleva z 3denního skipasu, zahrnujícího 1x vstup do termálů Römerbad (4 hod.)

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. Dům leží 400 m od lanovky Sonnwiesenbahn, možný dojezd na lyžích přímo k domu, zastávka skibusu 200 m od domu.

Stravování: vlastní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Ubytování: apartmán

Chalet pro 8 až 10 osob - 4x koupelna, 3x 2lůžková ložnice, 2x rozkládací gauč: 1. patro: 2x ložnice s 2lůžkem, 2x sprcha/WC, předsíň; přízemí: vybavená kuchyně, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, jídelní kout, koupelna, WC, lyžárna; podkroví: s vlastním vchodem, 1x ložnice se 2 lůžky, sprcha/WC, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, kuch. a jídelní kout, balkon Kuchyně je vybavená zapékací troubou, sklokeramickou varnou deskou, ledničkou s mrazákem, myčkou nádobí, pračkou a dvěma SAT-TV. Parkování: místo pro 2 auta u domu k dispozici zdarma