To nejkrásnější z Thajska, Barmy a Kambodži s pobytem na ostrově Koh Chang - 16 dní

Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: snídaně
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Kambodža od cestovní kanceláře s historií ! Poznávací zájezd, 16 dní, hotely 3*, snídaně PRIVÁTNÍ PROGRAM - žádné velké skupiny Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob. Zájezd (trasa, program, počet dní i termín) lze upravit podle Vašeho přání. Kontaktujte prosím naši CK. TRASA: Bangkok / Yangon / Bangkok / Koh Chang / Siem Reap / Angkor / Bangkok Myanmar Myanmar neboli Barma je jednou z nejchudších zemí v Asii. Objevíte zde krásu nedotčené přírody, spoustu zachovalých pozlacených pagod včetně známé pagody Shwedagon a především se setkáte s místními obyvateli, kteří stále dodržují tradiční způsob života. Barma nepatří mezi běžné turistické destinace, a proto zde narazíte na tradiční charakter země. Měli byste respektovat místní způsob života a jeho zvyklosti. Můžete si připadat, jak kdybyste se vrátili o několik desítek let zpátky. A to je jeden z mnoha důvodů, proč právě navštívit tuto nádhernou zemi, která je z téměř celé... Celý popis

To nejkrásnější z Thajska, Barmy a Kambodži s pobytem na ostrově Koh Chang - 16 dní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách


Popis zájezdu

To nejkrásnější z Thajska, Barmy a Kambodži s pobytem na ostrově Koh Chang - 16 dní

Kambodža od cestovní kanceláře s historií !



Poznávací zájezd, 16 dní, hotely 3*, snídaně

PRIVÁTNÍ PROGRAM - žádné velké skupiny

Cenu garantujeme již při min. počtu 2 osob.

Zájezd (trasa, program, počet dní i termín) lze upravit podle Vašeho přání. Kontaktujte prosím naši CK.

TRASA: Bangkok / Yangon / Bangkok / Koh Chang / Siem Reap / Angkor / Bangkok

Myanmar
Myanmar neboli Barma je jednou z nejchudších zemí v Asii. Objevíte zde krásu nedotčené přírody, spoustu zachovalých pozlacených pagod včetně známé pagody Shwedagon a především se setkáte s místními obyvateli, kteří stále dodržují tradiční způsob života. Barma nepatří mezi běžné turistické destinace, a proto zde narazíte na tradiční charakter země. Měli byste respektovat místní způsob života a jeho zvyklosti. Můžete si připadat, jak kdybyste se vrátili o několik desítek let zpátky. A to je jeden z mnoha důvodů, proč právě navštívit tuto nádhernou zemi, která je z téměř celé poloviny pokryta deštným pralesem.

Památky v Bangkoku
Většina památek Bangkoku je soustředěná na ostrově Rattanakosin, kterému se obvykle říká "Staré město". V Bangkoku jsou stovky chrámů, ale mezi nejoblíbenější a nejznámější rozhodně patří tyto tři: Grand Palace, Wat Pho a Wat Arun. Grand Palace je obrovský, takže počítejte s tím, že zde strávíte minimálně půl dne. V komplexu paláce se nachází Wat Phra Kaew, nejposvátnější Buddhistický klášter v Thajsku. Je to komplex nádherně zdobených budov a monumentů. V jedné z budov je smaragdová socha Buddhy (Emerald Buddha) - podle nevýrazné velikosti sochy byste ani nevěřili, že je to jedna z nejposvátnějších soch Buddhy v Thajsku. Nedaleko se nachází Wat Pho, ve kterém je největší socha ležícího Buddhy na světě. Potom můžete přejet trajektem přes řeku Chao Phraya do Thonburi a prohlédnout si nádherný Wat Arun neboli Chrám úsvitu. Hlavní budova měří přes 80 metrů. Je to jeden z nejhezčích thajských chrámů, jeho obraz najdete na každé 10 bahtové minci. Jsou zde i další krásné chrámy, které rozhodně stojí za návštěvu. Jedná se o Golden Mount, Wat Suthat a Wat Ratchanaddaram.
Vstupenku z Grand Palace nevyhazujte, platí také jako vstupenka do paláce Dusit. Byl postaven králem Ramou V., který ho postavil jako svůj letní palác. Park Lumphini v Silomu je největší park v centru Bangkoku, kde si můžete oddechnout od ruchu velkoměsta. V oblasti Khao San je malý zábavný park Santichaiprakarn s příjemnou atmosférou.

Ostrov Ko Chang
Ostrov Ko Chang je také někdy nazýván jako "sloní ostrov" díky svému tvaru připomínající koupajícího se slona. Na ostrově se nachází spousta neobjevených tajuplných míst a krásných dlouhých písčitých pláží. Ostrovem se táhne hustá džungle a rozděluje tak ostrov na dvě části. Na západní části ostrova je situována většina hotelových rezortů a naopak na východě ostrova se můžete setkat s místními lidmi a poznat tak jejich tradiční způsob života.

Doprava: letecky


Odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti (pro východní Slovensko) pravidelnou leteckou linkou.

Pro předběžné rezervace letenek prosíme o sdělení celých jmen všech cestujících. Rezervace jsou nezávazné a lze je zrušit bez storno poplatků.

CK si vyhrazuje právo na úpravu programu v závislosti na aktuálních letových časech. CK si také vyhrazuje právo na úpravu ceny letenky v závislosti na volné rezervační třídě. Letenky jsou kalkulovány v obvyklé rezervační třídě pro odlety z Prahy, Vídně nebo Budapešti. Přesný program, itinerář letu a cena letenky bude upřesněna v potvrzující nabídce v době rezervace zájezdu.


Cestujte pouze s kvalitní a prověřenou cestovní kanceláří !

Reference klientů CK Arcadia Air

Garance CK Arcadia Air

■ Tým CK Arcadia Air se zkušenostmi více než 15 let

Ubytování: hotel ***

Bagkok - Hotel Viengtai 3*
Koh Chang - Alina Grande 3*
Yangon - Hotel Panorama 3*
Siem Reap - Butique Cambo 3*

Hotel Viengtai 3*
Hotel s prostornými pokoji a velkým venkovním bazénem. Výhodné umístění hotelu přímo v pulzujícím centru „starého města“, hned vedle známé ulice Khao San a jen pár minut od nejkrásnějších památek Bangkoku.

Alina Grande 3*
Tento příjemný hotelový resort leží v Thajském zálivu na 2,5 km dlouhé pláži s bílým pískem Haad Sai Khao (White Sand Beach), průzračným tyrkysovým mořem a krásnou tropickou vegetací. Resort se skládá z bungalovů a hotelových pokojů přímo u pláže a nově otevřeného hotelu Alina Grande Hillside s pohodlnými pokoji 50 m od pláže (přes ulici). Hotel Alina Grande Hillside má velký bazén s venkovním barem. V hotelové restauraci na pláži si můžete vychutnat místní speciality, BBQ nebo plody moře při romantickém západu slunce.

Hotel Panorama 3*
Dobře vybavený hotel v centra města s prostornými pokoji a s bohatou bufetovou snídaní.

Butique Cambo 3*
Hotel se nachází cca 5 minut od centra města, Old Market a Art Centra a 15 minut od chrámů Angkoru.


Všechny rezervace ubytování, transferů, programů apod. provádíme předem ihned po sepsání smlouvy o zájezdu.

V případě obsazenosti hotelů bude nabídnuto ubytování stejné kategorie.

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy, Vídně nebo Budapešti.
2. den: Bangkok:
Přílet do Bangkoku, kde se na letišti setkáte s vaším řidičem. Privátní transfer do hotelu Viengtai v oblasti ulice Khao San v Bangkoku. Podle času příletu možnost vlastní prohlídky okolí známé ulice Khao San a Rambuttri Road s rušným nočním životem, spousty krámků se suvenýry, občerstvením a s bary. Užijte si tradiční thajskou masáž v jednom z mnoha salonů, které najdete v této ulici (1 hodina masáže za cca 150 Kč). Přenocování v hotelu.
3. den: Bangkok:
Individuální volno na vlastní prohlídku Královského paláce. V komplexu paláce se nachází Wat Phra Kaew, nejposvátnější Buddhistický klášter v Thajsku. Je to komplex nádherně zdobených budov a monumentů. V jedné z budov je smaragdová socha Buddhy (Emerald Buddha) - jedna z nejposvátnějších soch Buddhy v Thajsku. Palác je vzdálen jen 20 minut pěšky nebo 5 minut tuk-tukem od hotelu. Odpoledne možnost individuální prohlídky Wat Pho, nejstaršího a největšího chrámu v Bangkoku s 46 metrovým, zlatem pokrytým ležícím Buddhou. Chrám je od hotelu vzdálen jen 25 minut pěšky a 10 minut tuk-tukem (vstupné 100 THB). Přenocování v hotelu: snídaně
4. den: Bangkok:
Snídaně v hotelu. Individuální volno na Vaše aktivity.
Fakultativně: Výlet na plovoucí trh Damner Saduak / Výlet k mostu pŘes řeku Kwai

5. den: Bangkok / Yangon:
Po snídani transfer na letiště Don Muang k přeletu do města Yangon v Myanmaru. Město Yangon, dříve zvané Rangún, je mnohonárodním, kosmopolitním a nejzajímavějším městem Barmy. Nenechte se mýlit, není to hlavní město, kterým je od roku 2005 Naypyidaw. Yangon je však se svými památkami a malebnou neuspořádaností rozhodně jedním z nejúchvatnějších měst jihovýchodní Asie. Po příletu transfer do hotelu a ubytování. Individuální volno. Přenocování v hotelu: snídaně
6. den: Yangon:
Po snídani prohlídka Yangonu s anglicky hovořícím průvodcem. Okruh začíná návštěvou dvou překrásných pagod Botataung a Sule, které spolu s pagodou Shwedagon patří mezi 3 nejvýznamnější a nejkrásnější pagody v Yangonu. Oběd v místní restauraci. Odpoledne návštěva obřího ležícího Buddhy v Chaukhtatgyi (65 m) a nejznámější, největší a nejkrásnější pagody Shwedagon z 11 tun zlata zdobenou 2500 diamantů. Tato 99 metrů vysoká a více než 2500 let stará pagoda, která se hrdě tyčí na hoře Singuttara, je dominantou a symbolem města a spolu s Baganem také symbolem celé Barmy. Bufetová večeře v plovoucí restauraci Karaweik Palace na řece Yangon. Návrat do hotelu a přenocování: plná penze
7. den: Yangon:
Po snídani individuální volno nebo možnost fakultativních aktivit. Přenocování v hotelu: snídaně
Fakultativně: Celodenního privátní výlet s anglicky hovořícím průvodcem do města Bago, včetně oběda

8. den: Yangon / Siem Reap:
Pos snídani privátní transfer na letiště k vašemu odletu do Kambodži. Po příletu privátní transfer do Vašeho hotelu, ubytování a zbytek dne individuální volno. Nocleh v hotelu: snídaně
9. den: Siem Reap:
Snídaně, celý den volno na individuální prohlídku chrámů Angkoru - památek UNESCO a jednoho ze sedmi divů světa. Prohlídku můžete začít návštěvou chrámového komplexu Angkor Thom, pokračovat chrámem Ta Prohm (chrám, ve kterém se natáčel film Tomb Rider s Angelinou Jolie) a zakončit prohlídku Angkor Watu - svatého města a největšího Hinduistického chrámu v celé Kambodži. Přenocování v hotelu: snídaně
Fakultativně: Prohlídka Siem Reapu a chrámového komplexu Angkor s anglicky nebo česky hovořícím průvodcem
10. den: Siem Reap:
Snídaně v hotelu, volno na vlastní prohlídku Siem Reapu a vlastní aktivity či individuální výlety, např. do tradiční kambodžské „Silk Farm“, která je vzdálena 16 km západně od Siem Reap a leží uprostřed polí s morušovníky. Je to manufaktura vyrábějící jedno z nejkvalitnějších hedvábí v zemi. Prohlídka s anglicky hovořícím průvodcem je zdarma a zahrnuje všechny aspekty výroby, od pěstování larev bource morušového, po barvení hedvábných vláken a tkaní. Večeři si můžete dát v centru města v oblasti Pub Street, kde je mnoho nejrůznějších restaurací, barů, pizzerií a kaváren nabízející asijskou i evropskou kuchyni, ovocné šejky, místní pivo a úžasné koktejly. Přenocování v hotelu: snídaně
Fakultativně: Prohlídka Siem Reapu a chrámového komplexu Angkor s anglicky nebo česky hovořícím průvodcem
11. den: Siem Reap / Koh Chang
Po snídani odjezd linkovým autobusem/minibusem na ostrov Koh Chang v Thajsku (cesta cca. 11 hod.). Ubytování v hotelu a nocleh:snídaně
12. den: Koh Chang:
Snídaně v hotelu, pobyt u moře na pláži s bílým pískem, průzračným tyrkysovým mořem a krásnou tropickou vegetací s možností fakultativních výletů, např. na okolní ostrovy s malebnými plážičkami, šnorchlováním a odpočinkem na pláži, rybářských výletů a výletu do delfinária Oasis Sea World, kde si můžete zaplavat s delfíny. Také se můžete projet na slonech tropickou džunglí kolem ovocnářských farem a pozorovat okolní tropickou faunu a floru. Ceny výletů se pohybují od 750 THB do 3500 THB. Přenocování v hotelu: snídaně
13. den: Koh Chang:
Snídaně, individuální volno na krásné bílé 2,5 km dlouhé písčité pláži White Sand Beach s průzračnou vodou. Přenocování v hotelu: snídaně
14. den: Koh Chang:
Snídaně, individuální volno na krásné bílé 2,5 km dlouhé písčité pláži White Sand Beach s průzračnou vodou. Přenocování v hotelu: snídaně
15. den: Koh Chang / Bangkok:
Snídaně a individuální volno do odjezdu linkovým autobusem/minibusem na letiště. Odlet zpět domů.
16. den: Přílet do Prahy, Vídně nebo Budapešti.

Podobné zájezdy