Costa Fortuna - Nizozemské Antily, Panenské o. (britské), Dominikán.rep. (Pointe-a-Pitre)

Ubytování: loď / jachta Doprava: vlastní Strava: plná penze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu


Loď patří do flotily Italské plavební společnost Costa Crociere, která se pyšní svou velmi dlouhou tradicíi, počínající již v roce 1854 a dnes je jednou z nejpopulárnějších evropských lodních společností. Pro její lodě je typický osobitý italský design a nepřehlédnutelný, mohutný žlutý komín s velkým modrým písmenem C se u lodí Costy stal již legendou. Všechny lodě plují pod italskou vlajkou a plavby se vyznačují dlouhými zastávkami v destinacích a fantastickou lokální gastronomií. Důležité informace o plavbě: Dříve, než se pustíte do čtení podmínek plavby, věnujte prosím pozornost tomuto sdělení. Ve většině plavebních destinací je vakcinace proti Covid 19 striktně doporučována, není ale již povinná. Musíte splnit alespoň jednu z následujícívh podmínek:​​ Kompletní očkování, popřípadě uzdravení se z Covid 19 v kombinaci s jednou dávkou očkování Negativní antigenní nebo RT PCR test nejpozději 48 hodin před naloděním. Povinná... Celý popis

Costa Fortuna - Nizozemské Antily, Panenské o. (britské), Dominikán.rep. (Pointe-a-Pitre)

Termíny a ceny


Informace o cenách


Popis zájezdu

Costa Fortuna - Nizozemské Antily, Panenské o. (britské), Dominikán.rep. (Pointe-a-Pitre)

Loď patří do flotily Italské plavební společnost Costa Crociere, která se pyšní svou velmi dlouhou tradicíi, počínající již v roce 1854 a dnes je jednou z nejpopulárnějších evropských lodních společností. Pro její lodě je typický osobitý italský design a nepřehlédnutelný, mohutný žlutý komín s velkým modrým písmenem C se u lodí Costy stal již legendou. Všechny lodě plují pod italskou vlajkou a plavby se vyznačují dlouhými zastávkami v destinacích a fantastickou lokální gastronomií.



Důležité informace o plavbě:

Dříve, než se pustíte do čtení podmínek plavby, věnujte prosím pozornost tomuto sdělení.

  • Ve většině plavebních destinací je vakcinace proti Covid 19 striktně doporučována, není ale již povinná. Musíte splnit alespoň jednu z následujícívh podmínek:​​
  1. Kompletní očkování, popřípadě uzdravení se z Covid 19 v kombinaci s jednou dávkou očkování
  2. Negativní antigenní nebo RT PCR test nejpozději 48 hodin před naloděním.
  • Povinná vakcinace zůstává pouze v těchto oblastech: Jižní Amerika, přeplavby přes oceán a plavby kolem světa.

POZOR! V některých destinacích navíc může být být vyžadováno testování i u očkovaných osob, popřípadě vyplnění vstupních dotazníků. Také mohou být vyžadovány další, popřípadě přísnější podmínky a mohou se týkat i dětí mladších dvanácti let.

Vzhledem k neustále se měnícím zdravotním podmínkám účasti na plavbě doporučujeme ověřit si aktuální kompletní informace na této stránce lodní společnosti (anglicky): https://www.costacruises.com/cruising-soon/safety-above-all.html


Stravování: plná penze

Rozšířená penze s formou špičkového bufetu i v restauraci se servírovaným menu dle vlastního výběru. Stravování zajištěno nejméně 5x denně. Snídaně, obědy i večeře, v bufetu navíc odpolední a půlnoční rychlé občerstvení (pizza, sendviče…). Základní nealkoholické nápoje (voda, čaj dle vlastního výběru, překapávaná káva, mléko) dostupné v bufetové restauraci z nápojových automatů. K snídaním navíc ovocné šťávy. Nápoje na všech barech a v servírovaných restauracích za poplatek. Součástí některých kategorií ubytování, např. All inclusive nebo Suite je součástí služeb také nápojový all inclusive balíček U ostatních kategorií je možné objednat předem cenově zvýhodněné nápojové balíčky typu all inclusive (více variant lišící se rozsahem zahrnutých nápojů, s neomezenou konzumací) Nabídku nápojových balíčků předložíme na vyžádání.

Doprava: vlastní

Doprava do přístavu je vlastní, není-li výslovně uvedeno jinak Na vyžádání poskytneme konzultaci k organizaci dopravy, případně za poplatek pomůžeme vyhledat a zajistit vhodný druh dopravy. V některých přístavech je možné zarezervovat parking vašeho vozu po dobu plavby.

Ubytování: loď

Ubytování je možné v několika kategoriích kajut různých velikostních a cenových kategorií s různou úrovní služeb. Všechny kajuty jsou vybaveny koupelnou, WC, klimatizací, televizí, fénem, trezorem. Postele jsou dvě spojené do jedné manželské postele, ale je možné požádat kajutového stewarda, aby lůžka oddělil na dvě samostatné postele. Lůžka pro třetí a čtvrtou osobu, jsou-li v kajutách k dispozici, jsou řešena sklápěcími palandami nebo rozkládacím sofa, dle typu kajuty. Každá osoba včetně malých dětí musí mít své vlastní lůžko. Pokojová služba je k dispozici celý den. Úklid kajut je zajišťován denně.

Lodní vybavení a služby v ceně: vstup do barů a salónků, bazénů, jacuzzi, použití lehátek, plážových ručníků, sportovního vybavení, návštěva, fitness, divadla, tanečních a zábavních pořadů, lodní magazín, který je denně doručován do kajut.

Placené služby: kadeřnické, kosmetické, welness a spa, telefon a internet, čistírna, prádelna, jídlo á la carte ve speciálních restauracích a donáška do kajuty. Na lodi jsou casina, bary, diskotéky, kavárny, shopy, sportovní areály.

Kategorie MY CRUISE:

  • Pohodlně vybavené kajuty
  • Výběr restaurací včetně samoobslužné restaurace
  • Zábavní program na nejvyšší úrovni
  • rozlehlé paluby s bazény a prostory na slunění
  • moderní fitness centrum a další sportovní zařízení.


Kategorie ALL INCLUSIVE: Všechny výhody standardních kajut, výběr z nejlepších kajut na vyšších patrech, přednost při rezervaci večerního stolování v hlavní restauraci, Tato kategorie obsahuje nápojový balíček MY DRINKS, který umožňuje celodenní bezplatnou konzumaci vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů ve všech barech a restauracích. Balíček obsahuje také jednu lahev balené vody na osobu a den.

Další služby a výhody:

  • Možnost přednostního výběru mezi prvním a druhým časem večeře.
  • Zdarma snídaně v kajutě.
  • 24hodinový kajutový servis.
  • 10% sleva na příští plavbu rezervovanou v kajutě ALL INCLUSIVE,nebo DE LUXE do roka od absolvování plavby.

Kategorie SUITE: Obsahuje všechny výhody standardních kajut, luxusní all inlusive nápojový balíček MY DRINKS Plus

Další služby a výhody:

  • Ubytování v prostorné kajutě s exkluzivním vybavením a příslušenstvím, včetně županu, pantoflí a s výběrem polštářů.
  • Exkluzivní služby komorníka 24 hodin denně.
  • Přednostní nalodění a vylodění (pouze na začátku a konci plavby).
  • Denně košík s čerstvým ovocem.
  • 1 lahev šumivého vína.
  • Lázeňský balíček, zahrnující jeden vstup do termálních zón.
  • Soukromá restaurace určená výhradně pro cestující ve třídě Suite.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Pointe-a-Pitre (Guadeloupe)-23:00
2. den St. John's (Antigua a Barbuda)08:0018:00
3. den Tortola (Panenské o. (britské))08:0018:00
4. den na moři
5. den Puerto Plata (Dominikán.rep.)08:0017:00
6. den La Romana (Dominikán.rep.)10:00-
7. den La Romana (Dominikán.rep.)-06:00
Catalina Island (Dominikán.rep.)08:0017:00
8. den na moři
9. den Saint George (Grenada)08:0018:00
10. den Fort-de-France (Martinik)08:0020:00
11. den Pointe-a-Pitre (Guadeloupe)08:00-