Hurghada - Hotel Sunny Resort Spa And Aqua Park ****

Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 12. června 2021

Cena zájezdu

od 13 380 Kč


Poloha: Hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a dvou bočních křídel. Mezi oběma křídly je vytvořen umělý mořský záliv, na jehož konci je menší pláž s hrubým pískem. Záliv je lemován skalnatým pobřežím, z něhož lze ke vstupu do vody využít schůdky. Otevřené moře je přístupné přes kameny z vnější strany levého křídla, kde jsou ideální podmínky k pozorování podmořského života. Hotel je vzdálen cca 3 km od centra Hurghady a cca 10 km od letiště v Hurghadě. Pláž: Písečná pláž leží v těsné blízkosti hotelového komplexu. Hosté mohou využít nabídky vodních sportů, surfing, šlapadla nebo potápěčské centrum (některé z těchto aktivit mohou být zpoplatněny). Lehátka a slunečníky lze využívat bezplatně. Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $... Celý popis

Hurghada - Hotel Sunny Resort Spa And Aqua Park ****

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena nezahrnuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace

Popis zájezdu

Hurghada - Hotel Sunny Resort Spa And Aqua Park ****

Poloha: Hotelový komplex se skládá z hlavní budovy a dvou bočních křídel. Mezi oběma křídly je vytvořen umělý mořský záliv, na jehož konci je menší pláž s hrubým pískem. Záliv je lemován skalnatým pobřežím, z něhož lze ke vstupu do vody využít schůdky. Otevřené moře je přístupné přes kameny z vnější strany levého křídla, kde jsou ideální podmínky k pozorování podmořského života. Hotel je vzdálen cca 3 km od centra Hurghady a cca 10 km od letiště v Hurghadě.

Pláž: Písečná pláž leží v těsné blízkosti hotelového komplexu. Hosté mohou využít nabídky vodních sportů, surfing, šlapadla nebo potápěčské centrum (některé z těchto aktivit mohou být zpoplatněny). Lehátka a slunečníky lze využívat bezplatně.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v místech a časech určených hotelem.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, wifi připojení za poplatek, hlavní restaurace, ala carte restaurace, pizzerie, bar u bazénu, bary u laguny, diskotéka, čistírna, půjčovna automobilů, velké množství obchodů s nejrůznějším sortimentem a suvenýry, kadeřnictví nebo internetová kavárna (za poplatek). V komplexu se nachází venkovní bazén s oddělenou dětskou částí a barem, slunečníky a lehátka se poskytují bezplatně. Ve všech společných prostorách hotelu jsou bezbariérové přístupy. Hotel po celý den zajišťuje bohaté animační programy a sportovní aktivity jako je stolní tenis, billiard, volejbal, fitness, šipky nebo vodní pólo. Relaxaci nabízí návštěva sauny, lázní či masáže. Dětem je k dispozici kromě dětského bazénu také hřiště nebo miniklub, v rámci animací se konají dětské diskotéky.

Vybavení pokojů: Hotel nabízí 800 vkusně zařízených dvoulůžkových pokojů s možností 2 přistýlek pro děti, s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou nebo vanou, toaleta) telefon, televizor se satelitním příjmem, minibar, lednička, trezor, klimatizacee a mají balkon nebo terasu. Na vyžádání je možný pokoj typu Superior nebo Deluxe (z apříplatek).