Hurghada - Hawaii Caesar Palace Resort

Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: all inclusive
žádný termín od 31. října 2020

Cena zájezdu

od 13 590 Kč


Hawaii Caesar Palace Hotel nabízí svým klientům překrásný aquapark nejn pro děti, ale i dospělé. Na své si přijdou i milovníci vodních sportů. Pokud si chcete užít relax, tak hotel má k dispozici také perfektně vybavené wellnes. Hotel se nachází pouhých 18 kilometrů od letiště. Ubytování V pokojích je k dispozici individuálně ovladatelná klimatizace, telefon, minibar, sat TV, vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, WC), trezor, wi-fi. Za příplatek je možný pokoj s výhledem na moře či rodinný pokoj. Stravování Program all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v čase od 10:00 do 24:00. Během večeře je vyžadováno formální oblečení. Vybavení hotelu K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar, snack bar, bar u bazénu, minimarket, obchod se... Celý popis

Hurghada - Hawaii Caesar Palace Resort

Termíny a ceny


Informace o cenách

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 23 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta. Vízum povinné pro všechny občany ČR - platné na 30 dní

Popis zájezdu

Hurghada - Hawaii Caesar Palace Resort

Hawaii Caesar Palace Hotel nabízí svým klientům překrásný aquapark nejn pro děti, ale i dospělé. Na své si přijdou i milovníci vodních sportů. Pokud si chcete užít relax, tak hotel má k dispozici také perfektně vybavené wellnes. Hotel se nachází pouhých 18 kilometrů od letiště.

Ubytování

V pokojích je k dispozici individuálně ovladatelná klimatizace, telefon, minibar, sat TV, vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, WC), trezor, wi-fi. Za příplatek je možný pokoj s výhledem na moře či rodinný pokoj.

Stravování

Program all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických a alkoholických nápojů místní výroby v čase od 10:00 do 24:00. Během večeře je vyžadováno formální oblečení.

Vybavení hotelu

K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar, snack bar, bar u bazénu, minimarket, obchod se suvenýry, internetová kavárna (zdarma), bazén (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), vyhřívaný bazén, dětský bazén, miniklub, noční klub, diskotéka, kadeřnictví, obchodní arkáda, Wi-Fi na recepci (zdarma), dětské hřiště, aquapark, skluzavky, tobogán.

Aktivity

Hosté mohou zdarma využít animační programy, nepravidelné večerní programy, tenisový kurt (osvětlení a vybavení za poplatek), stolní tenis, kulečník, saunu, plážový volejbal, fitness. Za poplatek jsou SPA centrum, wellness, potápění, masáže, salon krásy, maxišachy, šnorchlování, vodní porty.

Poloha: Egypt

Pláž: Písčitá pláž u hotelu, lehátka, slunečníky a osušky zdarma, plážový bar.

Při vstupu Egypta se musí čeští občané prokázat cestovním pasem platným alespoň dalších 6 měsíců po návratu z destinace.

COVID - 19 aktuální podmínky vstupu sledujte na stránkách MZV - https://www.mzv.cz/cairo/cz/viza_a_konzularni_informace/aktualne_ztizene_podminky_cestovani_do.html