Lázně Libverda - Wellness & Relax


Lázně Libverda jsou poklidným místem v podhůří Jizerských hor, na pomezí Čech, Německa a Polska s příjemnou lázeňskou atmosférou. Lázně Libverda se staly v posledních letech destinací vyhledávanou těmi, kteří touží skloubit léčebný či wellness pobyt s chvílemi strávenými výlety v přírodě. Libverda je totiž rájem vyznavačů pěší turistiky, cykloturistiky a v zimě si zde na své přijdou také milovníci běžeckých stop. Léčba probíhá jak pomocí tradičních procedur s využitím léčebných minerálních pramenů, tak i díky moderní všestranné lázeňské péči. Své si zde najde opravdu každý. A obzvlášť ten, kdo touží po skutečné relaxaci a odpočinku. Wellness Centrum Jizera Načerpejte energii a zbavte se stresů ve Wellness Centru Jizera za doprovodu příjemné relaxační hudby. Odpočiňte si v příjemném prostředí a svěřte se do péče zkušených terapeutů, kteří za pomoci přírodních produktů přispějí k celkové regeneraci Vašeho organismu a pocitu absolutní... Celý popis

Lázně Libverda - Wellness & Relax

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Informace o cenách

Slevy

  • Dítě do 6,99 let zdarma.

Cena zahrnuje

  • 2x (3x) ubytování dle zvoleného typu
  • 2x (3x) snídaně formou bufetu nebo à la carte (dle nabídky šéfkuchaře)
  • 2x (3x) večeře formou bufetu nebo à la carte (dle nabídky šéfkuchaře)
  • 1x voucher na kávu a zákusek dle denní nabídky
  • 1x uhličitá koupel (30 min.)
  • 1x klasická částečná masáž (25 min.)
  • 3× denně pitná kúra
  • denně bezplatný vstup do Fitness centra s výhledem na Jizerské hory
  • Wifi internetové připojení na pokoji i ve veřejných prostorách hotelu zdarma.
  • Při pobytu na 3 noci je navíc zahrnuto: 1x wellness centrum s bazénem (60 min.).
  • Termín pobytu je možné upravit dle přání a dostupnosti.

Cena nezahrnuje

  • Poplatek z pobytu není zahrnut v ceně a bude účtován při odjezdu.
  • Jednolůžkový pokoj standard / noc (příplatek: 500 Kč)
  • Dítě na přistýlce 3 - 6,99 let / noc (příplatek: 400 Kč)
  • Dítě na přistýlce 7 - 12,99 let / noc (příplatek: 550 Kč)
  • Dítě na přistýlce 13 - 17,99 let / noc (příplatek: 1200 Kč)
  • Slavnostní štědrovečerní večeře (příplatek: 440 Kč)
  • Slavnostní štědrovečerní večeře - dítě 7- 12,99 let (příplatek: 220 Kč)
  • Silvestrovská večeře + program (příplatek: 1200 Kč)
  • Silvestrovská večeře + program - dítě 7- 12,99 let (příplatek: 600 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 3 dny (příplatek: 42 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 3 dny (příplatek: 36 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 3 dny (příplatek: 81 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu 18 - 70let / 4 dny (příplatek: 56 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za dítě do 17,99let / 4 dny (příplatek: 48 Kč)
  • Balíček C cestovního pojištění včetně nevyužité dovolené – cena Kč za osobu nad 70+ let / 4 dny (příplatek: 108 Kč)

Popis zájezdu

Lázně Libverda - Wellness & Relax

Lázně Libverda jsou poklidným místem v podhůří Jizerských hor, na pomezí Čech, Německa a Polska s příjemnou lázeňskou atmosférou.
Lázně Libverda se staly v posledních letech destinací vyhledávanou těmi, kteří touží skloubit léčebný či wellness pobyt s chvílemi strávenými výlety v přírodě. Libverda je totiž rájem vyznavačů pěší turistiky, cykloturistiky a v zimě si zde na své přijdou také milovníci běžeckých stop. Léčba probíhá jak pomocí tradičních procedur s využitím léčebných minerálních pramenů, tak i díky moderní všestranné lázeňské péči. Své si zde najde opravdu každý. A obzvlášť ten, kdo touží po skutečné relaxaci a odpočinku.

Wellness Centrum Jizera Načerpejte energii a zbavte se stresů ve Wellness Centru Jizera za doprovodu příjemné relaxační hudby. Odpočiňte si v příjemném prostředí a svěřte se do péče zkušených terapeutů, kteří za pomoci přírodních produktů přispějí k celkové regeneraci Vašeho organismu a pocitu absolutní relaxace.

Výlety: Klášter Hejnice, Obří sud - výletní restaurace, která se nachází nad městečkem Lázně Libverda a odkud se můžeme kochat překrásným výhledem na Jizerské hory. Rozhledna na Smrku, Nové Město pod Smrkem, Frýdlant - radnice s muzeem, Státní hrad a zámek Frýdlant - Zámecký pivovar,
Zittau - je branou do Žitavských hor, ráje horolezců, turistů a milovníků přírody. Nachází se zde barokní Noacksches Haus, Johanniskirche a neorenesanční radnice.
Görlitz - pohraniční město, které bylo založeno roku 1071, kde je dodnes dochované středověké opevnění s věžemi a bránami.
Hrad Czocha - goticko-renesanční pevnost na jihu Polska.

Parkování před hotelem je umožněno za poplatek.

Ubytování (check-in) od: 14:00
Ubytování (check-out) do: 10:00
Centrální recepce pro příjezdy do Spa Resortu Libverda je v Hotelu Nový Dům. Zde probíhá přihlášení k pobytu (check-in) i odhlášení (check-out).
Dřívější příjezdy a pozdější odjezdy - Early Check-in/Late Check-out: dle možností a dle individuální domluvy.

Stravování: polopenze

Stravování je nedílnou součástí každého pobytu. Základem je racionální dietní systém, biologicky a energeticky vyvážená, pestrá strava, kterou dokážeme přizpůsobit rozmanitým přáním našich hostů.

Clam-Gallasův Palác
Všichni hosté se stravují ve společenském jídelním sále Clam-Gallasův Palác, který stojí přímo nad kolonádou. Stravování je zajištěno formou bufetu nebo à la carte (dle nabídky šéfkuchaře). V případě polopenze je možnost dokoupení stravování do plné penze - dle aktuálního ceníku pobytů Spa Resortu Libverda.

Restaurant Valdštejn
Restaurace s milou atmosférou v zámeckém duchu pojmenovaná po vévodovi Albrechtu z Valdštejna.
Máte jedinečnou možnost vychutnat si ze široké nabídky kvalitních českých a francouzských vín, piva z lokálních pivovarů, pochutin vyráběných našimi profesionálními kuchaři, zážitkové gastro víkendy, podtržené pozornou péčí příjemné obsluhy. Nedílnou součástí nabídky je výběr z domácích výrobků.

Kavárna Café Nový Dům
Nabízíme Vám širokou nabídku domácích zákusků a koláčů včetně kvalitní kávy.

Ubytování: hotel ***

Spa Resort Libverda Vám nabízí ubytování celkem ve 4 hotelích 3* a 4* úrovně (celkem 212 pokojů).
Naleznete u nás ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích a apartmánech různých kategorií – Standard, Superior, DeLuxe .
Pro luxusnější ubytování doporučujeme apartmány v hotelech Villa Friedland a Hotel Lesní Zátiší.
Hotel Nový Dům *** je největším hotelem v celém lázeňském komplexu. Jedná se o budovu postavenou v novodobém stylu v roce 1986. V této výškové budově je možnost ubytování v zrekonstruovaných dvoulůžkových pokojích (kategorie Standard a Superior") a apartmánech.
Součástí každého pokoje je i vlastní balkon. V hotelu je centrální recepce, dále také ordinace lékařů a část léčebného úseku. V posledním patře hotelu najdete vyhlídkovou terasu, z níž je výhled na nejvyšší horu Jizerských hor Smrk. Stravování hostů probíhá v jídelním sále Clam-Gallas Palace - vzdálenost cca 200 m.
Hotel Nový Dům je jediný hotel s označením „jen pro dospělé“, tj. tento hotel nenabízíme rodinám s dětmi.
Rodinám s dětmi nabízíme ubytování ve Ville Friedland, Hotelu Lesní Zátiší či Hotelu Panorama, kde pokoje a umístění lépe odpovídají jejich požadavkům.
STANDARD velikost pokoje cca 22 m2, světlé pokoje s balkónem a výhledem do lázeňského parku, prostorné koupelny se sprchou, TV-SAT, telefon, trezor, Wi-Fi připojení zdarma.
SUPERIOR Základní vybavení pokojů je shodné s pokoji kategorie "Standard".
Výhody pokoje "Superior": 1x láhev minerální vody při příjezdu na pokoji zdarma, kávový a čajový set s rychlovarnou konvicí, lednice, hotelová kosmetika v koupelně a župan k dispozici zdarma v průběhu celého pobytu.
APARTMÁ Základní vybavení pokojů kategorie "Apartmá" je shodné s pokoji kategorie "Superior".
Výhody "Apartmá": velikost pokoje cca 32 m2, 2 prostorné pokoje – obývací pokoj a ložnice, minibar k dispozici (platba dle spotřeby), 1x láhev domácího vína při příjezdu na pokoji, župan a pantofle zdarma k dispozici v průběhu celého pobytu.

Hotel Panorama*** se nachází v blízkosti lázeňské restaurace a lázeňského parku. Ubytování je možné v jedno a dvoulůžkových pokojích kategorie Standard nebo Superior a apartmánech, kde pokoje v 1. patře mají terasu. Stravování hostů probíhá v jídelním sále Clam-Gallas Palace - vzdálenost cca 100 m.
Centrální recepce sloužící k ubytování všech hostů se nachází v Hotelu Nový Dům (cca 250 m).
STANDARD velikost pokoje cca 20 m2, světlé pokoje s nádherným výhledem na Jizerské hory, prostorné koupelny se sprchou, TV-SAT, telefon, trezor, Wi-Fi připojení, lednice na pokoji k dispozici zdarma.
SUPERIOR Základní vybavení pokojů je shodné s pokoji kategorie "Standard".
Výhody pokoje "Superior": 1x láhev minerální vody při příjezdu na pokoji zdarma, kávový a čajový set s rychlovarnou konvicí, hotelová kosmetika v koupelně, vstup na terasu, župan k dispozici zdarma v průběhu celého pobytu.
SUITE Základní vybavení pokojů kategorie "Suite" je shodné s pokoji kategorie "Superior".
Výhody pokoje "Suite": velikost pokoje cca 32 m2, 2 prostorné pokoje – obývací pokoj a ložnice, koupelny se sprchou nebo vanou, hotelová kosmetika v koupelně, 1x láhev domácího vína při příjezdu na pokoji, minibar k dispozici (platba dle spotřeby), župan a pantofle k dispozici zdarma v průběhu celého pobytu.